< רקע נינג'ה

שניצלונים ברוטב חמאת בוטנים אינדונזי בנינג’ה פודי

שי-לי ליפא מכינה שניצלונים שגם מבוגרים יאהבו, ומשדכת להם רוטב בוטנים וקוקוס מהמטבח האינדונזי. והבונוס? באמצעות שימוש בנינג'ה פודי אין צורך בטיגון בשמן!
שי-לי ליפא מכינה שניצלונים שגם מבוגרים יאהבו, ומשדכת להם רוטב בוטנים וקוקוס מהמטבח האינדונזי. והבונוס? באמצעות שימוש בנינג'ה פודי אין צורך בטיגון בשמן!
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    521
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.8 קק״ל 3124.9 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 121.9 גרם
    שומן 31.0 גרם 186.3 גרם
    נתרן 1104.0 מ״ג 6623.9 מ״ג
    חלבון 38.4 גרם 230.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 15.9 גרם 95.3 גרם
    כולסטרול 232.9 מ״ג 1397.2 מ״ג
    סידן 44.9 מ״ג 269.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 764.8 מ״ג 4588.8 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    521
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.8 קק״ל 3124.9 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 121.9 גרם
    שומן 31.0 גרם 186.3 גרם
    נתרן 1104.0 מ״ג 6623.9 מ״ג
    חלבון 38.4 גרם 230.3 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 15.9 גרם 95.3 גרם
    כולסטרול 232.9 מ״ג 1397.2 מ״ג
    סידן 44.9 מ״ג 269.4 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 18.1 מ״ג
    אשלגן 764.8 מ״ג 4588.8 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

תערובת ביצים

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת הביצים: טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את הסויה והחרדל, מתבלים בפפריקה, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את נתחי העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומשהים כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
  2. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים במצב בישול/צריבה על טמפרטורה HI למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
  3. מכינים את הרוטב: כשהסיר חם פותחים את המכסה ומוסיפים מעט שמן לסיר. מפעילים במצב בישול/ צריבה על טמפרטורה HI למשך 10 דקות.
  4. מוסיפים את השאלוט, השום, הג’ינג’ר והצ’ילי ומאדים כ-2 דקות, עד שהבצל והשום מתחילים להתרכך. מוסיפים את קרם הקוקוס, חמאת הבוטנים, מיץ הלימון, הסויה, הסוכר, הכוסברה הטחונה והקינמון ומערבבים. מביאים לסף רתיחה ומכבים את המכשיר. טועמים בזהירות ומתקנים תיבול. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים 3-2 כפות קרם קוקוס.
  5. מוציאים בעזרת כפפות להגנה מחום או מגבת את הסיר הקרמי ומוזגים את הרוטב לקערה. מניחים בצד.
  6. שוטפים קלות את הסיר במים זורמים ומחזירים לתוך המכשיר.
  7. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את פירורי הלחם, הקוקוס, השומשום והמלח. מוציאים את נתחי עוף מתערובת הביצים, מנערים מעודפי הביצה ומעבירים לתערובת פירורי הלחם. מצפים את הנתחים מכל הצדדים.
  8. מניחים בתוך הסיר את הרשת, במצבה הגבוה ומניחים מעל את השניצלים.
  9. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים למצב “טיגון באוויר חם.” מכוונים ל-190 מעלות למשך 10 דקות (אחרי כ5-6 דקות פותחים את המכסה בזהירות והופכים את השניצלים) כדי שישחימו משני הצדדים.
  10. כשהשניצלים מוכנים, מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם הרוטב.

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצלונים ברוטב חמאת בוטנים אינדונזי בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    Merav Yehudai

    מה זה “מוספים טמפרטורה”? כמה מעלות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מירב, העניין בבדיקה, נעדכן אותך. תודה ושבת שלום 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מירב, תודה שהפנת את תשומת ליבנו לעניין. בדקנו ותיקנו את סעיפים 2 ו-3 לאופן ההכנה, כך: בסעיף 2 בוחרים במצב בישול/ צריבה על טמפרטורה HI למשך 5 דקות. בסעיף 3 מפעילים במצב בישול/ צריבה על טמפרטורה HI למשך 10 דקות. יש לשים לב כי בתוכנית זו אין טמפרטורה במעלות, אלא שני מצבים – HI ו-LOW. חנוכה שמח! 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות