-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 744.6 קק״ל 2978.4 קק״לפחמימות 103.4 גרם 413.5 גרםשומן 9.4 גרם 37.4 גרםנתרן 678.1 מ״ג 2712.5 מ״גחלבון 56.0 גרם 223.8 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 54.4 מ״ג 217.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 249.3 מ״ג 997.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 22 דק׳
-
קלוריות745
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 744.6 קק״ל 2978.4 קק״לפחמימות 103.4 גרם 413.5 גרםשומן 9.4 גרם 37.4 גרםנתרן 678.1 מ״ג 2712.5 מ״גחלבון 56.0 גרם 223.8 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.2 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 54.4 מ״ג 217.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 249.3 מ״ג 997.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 22 דק׳ | קלוריות 745 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם חזה עוף שלםפרוס לשניצל
-
2 ביצים M
-
3 כוסות פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כוסות קמח לבן
הגשה
אופן הכנה
- מחממים את הנינג’ה גריל בתוכנית AIRFRY, לחום של 200 מעלות למשך 12 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולתוכו את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- מכינים 3 כלים לציפוי: בצלחת עמוקה ראשונהשמים את הקמח, בצלחת שנייה עמוקה טורפים את הביצים ובצלחת שלשית מערבבים פירורי לחם עם מלח ופלפל שחור .
- מקמחים את השניצלים, מנערים את עודפי הקמח וטובלים בתערובת הביצים. מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים היטב מכל הצדדים.
- כשהחימום המוקדם מסתיים והמכשיר מצפצף, מניחים את השניצלים בתוך סלסלת ה- AIRFRY, מרססים היטב בתרסיס שמן וסוגרים את המכסה.
- בתום 12 דקות השניצלים פריכים ומוכנים.
- מוציאים את השניצלים לצלחות ומגישים מיד עם קטשופ, מיונז וחרדל.
אופן הכנה
- מחממים את הנינג’ה גריל בתוכנית AIRFRY, לחום של 200 מעלות למשך 12 דקות. מכניסים את סיר הבישול ולתוכו את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- מכינים 3 כלים לציפוי: בצלחת עמוקה ראשונהשמים את הקמח, בצלחת שנייה עמוקה טורפים את הביצים ובצלחת שלשית מערבבים פירורי לחם עם מלח ופלפל שחור .
- מקמחים את השניצלים, מנערים את עודפי הקמח וטובלים בתערובת הביצים. מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים היטב מכל הצדדים.
- כשהחימום המוקדם מסתיים והמכשיר מצפצף, מניחים את השניצלים בתוך סלסלת ה- AIRFRY, מרססים היטב בתרסיס שמן וסוגרים את המכסה.
- בתום 12 דקות השניצלים פריכים ומוכנים.
- מוציאים את השניצלים לצלחות ומגישים מיד עם קטשופ, מיונז וחרדל.
הכנתם את המתכון?
תגובות (6)
צריך להפוך את השניצלים ולרסס שוב שמן אחרי 6 דקות? תודה רבה
הי יעל. אפשר לרס אותם משני הצדדים לפני שמכניסים לטיגון
יותר מהר את הסרטון בבקשה שיהיה אפשרי לראות הרבה יותר ברור….. 😕
הי שחר. את מהירות הסרטון ניתן לשנות באופציות צפיה של יוטיוב. אם הסרטון מהיר מדי, נסה להוריד מהירות ל0.5, וכמובן שיש את המתכון הכתוב כדי לסייע.
אשמח לקבל מתכונים שמכינים בנינגה גריל.תודה רבה.
ברורית שלום, יש לנו מתחם שלם של נינג’ה, בו ניתן לסנן מתכונים לפי מכשיר, זהו העמוד של כל המתכונים בנינג’ה גריל:
https://foody.co.il/areas/ninja-foodi/?filter=%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%92%27%D7%94+%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C