שניצל דג בציפוי קוסקוס עם מיונז לימון

הגירסה הישראלית לפיש אנד צ'יפס: שניצל דג בציפוי קוסקוס, שנותן לו מרקם אקסטרה קראנצ'י, שמגישים ביחיד עם מיונז לימון נהדר. לא לשכוח להגיש עם צ'יפס בצד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

טיגון

מיונז לימון

אופן הכנה

  1. מכינים את השניצלים: מניחים קוסקוס בקערה, יוצקים 3/4 כוס מים רותחים, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 10 דקות.
  2. מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים.
  3. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  4. מוסיפים לקוסקוס גרידת לימון, שמן זית, מיץ לימון ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  5. מניחים קמח בקערה אחת. בקערה אחרת טורפים ביצים.
  6. מצפים את נתחי הדג בקמח ומנערים מעודפי קמח. טובלים בביצה ואחר כך בתערובת הקוסקוס.
  7. יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1 ס”מ ומחממים על אש בינונית.
  8. מטגנים את הדגים כ-3 דקות מכל צד, עד שמזהיבים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  9. מכינים את המיונז: מערבבים בקערית מיונז, גרידת לימון ומיץ לימון ומתבלים בפלפל. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
  10. מגישים את הדגים לצד צ’יפס חם, עם מיונז לימון.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 1550.1 קק״ל 3100.2 קק״ל
פחמימות 19.6 גרם 39.2 גרם
שומן 150.5 גרם 301.0 גרם
נתרן 2045.4 מ״ג 4090.7 מ״ג
חלבון 29.1 גרם 58.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 2.3 גרם
שומן רווי 21.8 גרם 43.6 גרם
כולסטרול 194.1 מ״ג 388.2 מ״ג
סידן 54.8 מ״ג 109.6 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
אשלגן 636.9 מ״ג 1273.8 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 2.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar