תבנית של תפוחי אדמה רכים ברוטב שמנת פטריות

תבנית מנחמת וטעימה של תפוחי אדמה רכים ברוטב שמנת פטריות עשיר! מתאים כתוספת לכל ארוחה והכי כיף? לאכול ישר מהתבנית כשזה חם חם! בתיאבון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מטגנים בחמאה בצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים פטריות, ומטגנים קלות.
  2. מוסיפים שמנת מתוקה, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  3. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  4. מסדרים בתבנית גדולה פרוסות תפוחי אדמה ויוצקים את הרוטב מעל. מפזרים גבינה צהובה ומכניסים לתנור לשעה עד שעה וחצי עד שתפוחי האדמה מתרככים. בתיאבון!

    תפוחי אדמה ברוטב שמנת פטריות. צילום: מעין טרודל
    תפוחי אדמה ברוטב שמנת פטריות. צילום: מעין טרודל

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 518.3 קק״ל 3109.9 קק״ל
פחמימות 5.2 גרם 31.1 גרם
סוכר 3.4 גרם 20.6 גרם
שומן 47.1 גרם 282.6 גרם
נתרן 755.3 מ״ג 4531.9 מ״ג
חלבון 18.7 גרם 112.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 29.0 גרם 173.8 גרם
כולסטרול 139.8 מ״ג 838.8 מ״ג
סידן 510.7 מ״ג 3064.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
אשלגן 127.9 מ״ג 767.2 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 11.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    יובל

    האם אפשר להמיר את השמנת בשמנת צמחית או לפחות לבשל עם שמנת עם אחוזי שומח נמוכים יותר?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בהחלט(: בהצלחה!