תבשיל הודי מזין עם 3 סוגי קטניות

קבלו מתכון לתבשיל הודי עם 3 קטניות, טבעוני, מזין ומלא בחלבון, מגישים על אורז לבן וקיבלתם מנה מנחמת וטעימה וגם מאוד משביעה
קבלו מתכון לתבשיל הודי עם 3 קטניות, טבעוני, מזין ומלא בחלבון, מגישים על אורז לבן וקיבלתם מנה מנחמת וטעימה וגם מאוד משביעה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    232
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.6 קק״ל 1157.8 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 99.6 גרם
    סוכר 6.7 גרם 33.4 גרם
    שומן 13.6 גרם 67.9 גרם
    נתרן 919.1 מ״ג 4595.6 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 27.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 29.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 111.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 331.7 מ״ג 1658.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    232
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.6 קק״ל 1157.8 קק״ל
    פחמימות 19.9 גרם 99.6 גרם
    סוכר 6.7 גרם 33.4 גרם
    שומן 13.6 גרם 67.9 גרם
    נתרן 919.1 מ״ג 4595.6 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 27.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 29.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 111.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 331.7 מ״ג 1658.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את השמם במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הג’ינג’ר, השום והצ’ילי, מערבבים וממשיכים לטגן עוד דקה. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את רוטב הפומודורו ושלושת סוגי השעועית, מערבבים ומבשלים כ-7-10 דקות.
    מוסיפים את הרוטב ואת 3 סוגי השעועית. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הרוטב ואת 3 סוגי השעועית. צילום: שניר גואטה

    מוסיפים את הרוטב ואת 3 סוגי השעועית. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את הרוטב ואת 3 סוגי השעועית. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את התיבולית, מערבבים ומוודאים שהיא נמסה לגמרי.

    מוסיפים את התיבולית בנוסח הודי. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את התיבולית בנוסח הודי. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את המים וקרם הקוקוס ומערבבים. מבשלים עוד 5 דקות, טועמים ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.

    מוסיפים את חלב הקוקוס. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את חלב הקוקוס. צילום: שניר גואטה

  5. מוסיפים מיץ לימון וכוסברה, מערבבים ומגישים עם אורז. שומרים בכלי אטום במקרר.

    תבשיל הודי עם 3 קטניות. צילום: שניר גואטה
    תבשיל הודי עם 3 קטניות. צילום: שניר גואטה

הערות

  • אפשר להשתמש בשעועית יבשה מכל אחד מהסוגים המופיעים במתכון: משרים את השעועית למשך לילה שלם. שוטפים, מעבירים לסיר גדול עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים, או עד שהשעועית מתרככת. אפשר לבשל בסיר לחץ – זמן הבישול מתקצר משמעותית ל-20-25 דקות.
tip

טיפ מהדיאטנית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל הודי מזין עם 3 סוגי קטניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    לבנת

    אני מתה על אוכל הודי, וזה פשוט מתכון מצויין!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה !

    Avatar
    ענת גולן

    כהודית זאת מנה לתפארת העדה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות