תבשיל קציצות בשר עם חצילים, עגבניות וגרגירי חומוס

תבשיל בשרי עשיר לארוחה משפחתית חגיגית - קציצות בקר רכות שמתבשלות בסיר אחד עם קוביות חציל, עגבניות שרי, גרגירי חומוס ושלל תבלינים. תבשיל מצוין שיתחסל במהירות!
תבשיל בשרי עשיר לארוחה משפחתית חגיגית - קציצות בקר רכות שמתבשלות בסיר אחד עם קוביות חציל, עגבניות שרי, גרגירי חומוס ושלל תבלינים. תבשיל מצוין שיתחסל במהירות!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    955
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 954.5 קק״ל 3818.1 קק״ל
    פחמימות 89.9 גרם 359.6 גרם
    שומן 41.7 גרם 166.7 גרם
    נתרן 1214.0 מ״ג 4856.1 מ״ג
    חלבון 54.4 גרם 217.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.9 גרם 71.5 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 37.3 גרם
    כולסטרול 261.5 מ״ג 1045.8 מ״ג
    סידן 174.8 מ״ג 699.4 מ״ג
    ברזל 9.5 מ״ג 38.0 מ״ג
    אשלגן 1748.5 מ״ג 6994.1 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 45.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    955
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 954.5 קק״ל 3818.1 קק״ל
    פחמימות 89.9 גרם 359.6 גרם
    שומן 41.7 גרם 166.7 גרם
    נתרן 1214.0 מ״ג 4856.1 מ״ג
    חלבון 54.4 גרם 217.7 גרם
    סיבים תזונתיים 17.9 גרם 71.5 גרם
    שומן רווי 9.3 גרם 37.3 גרם
    כולסטרול 261.5 מ״ג 1045.8 מ״ג
    סידן 174.8 מ״ג 699.4 מ״ג
    ברזל 9.5 מ״ג 38.0 מ״ג
    אשלגן 1748.5 מ״ג 6994.1 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 45.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערה, מערבבים את כל מצרכי הקציצות, צרים קציצות ומצפים כל קציצה בקמח.
    מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה. צילום: טל סיון-ציפורין

    צרים קציצות ומצפים כל קציצה בקמח. צילום: טל סיון-ציפורין
    צרים קציצות ומצפים כל קציצה בקמח. צילום: טל סיון-ציפורין

  2. מחממים סיר סוטאז’ רחב ומתחילים בטיגון קוביות החצילים.
  3. מוציאים את החצילים, ומטגנים את הקציצות, מוצאים לקערה בצד לאחר הזהבה.
  4. מוסיפים לסיר מעט שמן אם צריך ומתחילים עם טיגון הבצל עד הזהבה.
  5. מוסיפים את העגבניות, הפפריקה ושאר המצרכים כולל החציל המטוגן ששמרנו בצד.
  6. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין

  7. מוספים לסיר את הקציצות המטוגנות, מחלישים ללהבה בינונית ומבשלים כ-40 דקות עד שהקציצות מתרככות ומתקרמלות ורוטב העגבניות עם חצילים מסמיך.
  8. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים חם.
    תבשיל קציצות עם חצילים וחומוס. צילום: טל סיון-ציפורין
    תבשיל קציצות עם חצילים וחומוס. צילום: טל סיון-ציפורין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל קציצות בשר עם חצילים, עגבניות וגרגירי חומוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    אילן אברהם

    מה עם ביצה לתערובת הקציצות?

      Avatar
      Foody Foody

      יש ל הוסיף 2 ביצים לתערובת. תודה על ההערה, המתכון תוקן.

    Avatar
    ליאורה טלר

    אפשר להשתמש בחומוס מקופסת שימורים?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, זה אפשרי. מומלץ ללא קליפות. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות