תפוחי אדמה ממכרים של מעיין טרודל

תוספת מהירה וממכרת של תפוחי אדמה קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים בטעמי בצל משגעים! תוספת מושלמת לכל ארוחה שכל המשפחה תאהב לזלול יחד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. חוציםאת תפוחי האדמה לשניים ומערבבים עם בצל, מרק בצל, מיונז ושמן זית עד שהציפוי עוטף הכל באופן אחיד.
  3. מעבירים לתבניתואופים כחצי שעה עד שתפוחי האדמה רכים וקריספיים מבחוץ. בתיאבון!

    תפוחי אדמה ממכרים. צילום: מעין טרודל
    תפוחי אדמה ממכרים. צילום: מעין טרודל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 553.7 קק״ל 1107.5 קק״ל
פחמימות 75.9 גרם 151.8 גרם
סוכר 3.0 גרם 6.0 גרם
שומן 21.3 גרם 42.7 גרם
נתרן 1537.2 מ״ג 3074.4 מ״ג
חלבון 7.8 גרם 15.5 גרם
סיבים תזונתיים 6.8 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 6.7 גרם
כולסטרול 6.9 מ״ג 13.8 מ״ג
סידן 36.1 מ״ג 72.1 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 1188.2 מ״ג 2376.4 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    קרן מאור-אלתרמן

    ממש ארוחת ערב מהירה