
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
700 גרם תפוח אדמה קטן
-
1 בצל קטןחתוך לרצועות
-
2 כפות אבקת מרק בצל קנורקנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 כפות שמן זית
-
2 כפות מיונז
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- חוציםאת תפוחי האדמה לשניים ומערבבים עם בצל, מרק בצל, מיונז ושמן זית עד שהציפוי עוטף הכל באופן אחיד.
- מעבירים לתבניתואופים כחצי שעה עד שתפוחי האדמה רכים וקריספיים מבחוץ. בתיאבון!
תפוחי אדמה ממכרים. צילום: מעין טרודל
בשיתוף עם קנור
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
553.7
קק״ל
1107.5
קק״ל
פחמימות
75.9
גרם
151.8
גרם
סוכר
3.0
גרם
6.0
גרם
שומן
21.3
גרם
42.7
גרם
נתרן
1537.2
מ״ג
3074.4
מ״ג
חלבון
7.8
גרם
15.5
גרם
סיבים תזונתיים
6.8
גרם
13.5
גרם
שומן רווי
3.3
גרם
6.7
גרם
כולסטרול
6.9
מ״ג
13.8
מ״ג
סידן
36.1
מ״ג
72.1
מ״ג
ברזל
1.2
מ״ג
2.4
מ״ג
אשלגן
1188.2
מ״ג
2376.4
מ״ג
אבץ
1.0
מ״ג
1.9
מ״ג
תגובה אחת
ממש ארוחת ערב מהירה