קוביות אבקת מרק עוף ביתית
יותר בריא יותר טעים - אבקת מרק עוף ביתית שתשדרג כל תבשיל או מרק שתכינו! עם שפע של ירקות, עוף ותיבול עדין, אתם חייבים להכין את המתכון הזה!
יותר בריא יותר טעים - אבקת מרק עוף ביתית שתשדרג כל תבשיל או מרק שתכינו! עם שפע של ירקות, עוף ותיבול עדין, אתם חייבים להכין את המתכון הזה!
- לירון ספיר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 91.8 קק״ל 1468.4 קק״לפחמימות 7.7 גרם 122.8 גרםשומן 0.6 גרם 9.5 גרםנתרן 212.0 מ״ג 3392.5 מ״גחלבון 8.2 גרם 131.9 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 99.6 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 145.2 מ״ג 2323.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 970.4 מ״ג 15525.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות92
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 91.8 קק״ל 1468.4 קק״לפחמימות 7.7 גרם 122.8 גרםשומן 0.6 גרם 9.5 גרםנתרן 212.0 מ״ג 3392.5 מ״גחלבון 8.2 גרם 131.9 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 99.6 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 145.2 מ״ג 2323.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 970.4 מ״ג 15525.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 92 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קוצצים גס את הבצל מעבירים למחבת עמוקה. מוסיפים את קוביות חזה עוף ומטגנים.
- מוסיפים כורכום ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הגזר, את ענפי הסלרי (ללא העלים) והמלח ומערבבים הכל.
- מוסיפים מים ומבשלים עד ריכוך הגזר. מכבים אש ומצננים.
- מעבירים הכל למטחנה, מוסיפים עלי סלרי, כוסברה ושום טריים וטוחנים הכל.
- מעבירים הכל לשקית זיפלוק, סוגרים היטב ומשטחים. בעזרת מקל/צ׳ופסטיק יוצרים ריבועים ומקפיאים.
- מוציאים ומשתמשים בריבוע בכל פעם שרוצים להכין מרק או כל דבר שמצריך אבקת מרק. זה משדרג את הטעם ואפילו בריא!
אופן הכנה
- קוצצים גס את הבצל מעבירים למחבת עמוקה. מוסיפים את קוביות חזה עוף ומטגנים.
- מוסיפים כורכום ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הגזר, את ענפי הסלרי (ללא העלים) והמלח ומערבבים הכל.
- מוסיפים מים ומבשלים עד ריכוך הגזר. מכבים אש ומצננים.
- מעבירים הכל למטחנה, מוסיפים עלי סלרי, כוסברה ושום טריים וטוחנים הכל.
- מעבירים הכל לשקית זיפלוק, סוגרים היטב ומשטחים. בעזרת מקל/צ׳ופסטיק יוצרים ריבועים ומקפיאים.
- מוציאים ומשתמשים בריבוע בכל פעם שרוצים להכין מרק או כל דבר שמצריך אבקת מרק. זה משדרג את הטעם ואפילו בריא!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן