אגסים מושרים בוודקה ווניל

לזה האורחים שלכם לא מצפים: אגסים מושרים בוודקה ומקלות וניל, שנשמרים לאורך זמן ואפשר לשלוף אותם לאורחים בכל ערב. קינוח טעים ומיוחד במינו.
לזה האורחים שלכם לא מצפים: אגסים מושרים בוודקה ומקלות וניל, שנשמרים לאורך זמן ואפשר לשלוף אותם לאורחים בכל ערב. קינוח טעים ומיוחד במינו.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 ימים
  • קלוריות
    72
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.6 קק״ל 716.0 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 187.6 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.4 גרם
    נתרן 1.2 מ״ג 12.0 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 4.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 39.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.2 מ״ג 162.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 142.8 מ״ג 1428.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 ימים
  • קלוריות
    72
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.6 קק״ל 716.0 קק״ל
    פחמימות 18.8 גרם 187.6 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.4 גרם
    נתרן 1.2 מ״ג 12.0 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 4.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 39.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.2 מ״ג 162.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 142.8 מ״ג 1428.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים טבעוניים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את האגסים: מחממים בסיר יין לבן, מים וממתיק ומביאים לסף רתיחה.
  2. מוסיפים אגסים, מקפידים שיהיו מכוסים בנוזל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי 20-15 דקות, עד שהאגסים רכים אך עדיין מוצקים.
  3. מכינים את האגסים בוודקה: מסננים את האגסים היטב ומעבירים לצנצנת.
  4. מוסיפים מקלות ווניל, יוצקים את הוודקה וסוגרים. האגסים יהיו מוכנים לאחר 3 ימים ויישמרו כחודש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אגסים מושרים בוודקה ווניל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

טכניקות

תגיות