-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 523.6 קק״ל 5236.4 קק״לפחמימות 70.6 גרם 706.0 גרםשומן 13.0 גרם 130.5 גרםנתרן 323.5 מ״ג 3235.0 מ״גחלבון 18.5 גרם 184.9 גרםסיבים תזונתיים 15.0 גרם 150.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 324.3 מ״ג 3242.6 מ״גברזל 6.1 מ״ג 60.6 מ״גאשלגן 2233.6 מ״ג 22335.8 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 21.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל 10 שעות
-
קלוריות524
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 523.6 קק״ל 5236.4 קק״לפחמימות 70.6 גרם 706.0 גרםשומן 13.0 גרם 130.5 גרםנתרן 323.5 מ״ג 3235.0 מ״גחלבון 18.5 גרם 184.9 גרםסיבים תזונתיים 15.0 גרם 150.3 גרםשומן רווי 2.0 גרם 20.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 324.3 מ״ג 3242.6 מ״גברזל 6.1 מ״ג 60.6 מ״גאשלגן 2233.6 מ״ג 22335.8 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 21.9 מ״גסגור
טבחה עם בשר ושעועית היא אחת הפייבורטיות שלנו לתוספת לקוסקוס של שישי: תהליך הכנת הבשר דורש לילה במקרר, אבל שווה לעקוב אחרי השלבים ולהכין כי מדובר באחת המנות העשירות והמפנקות שתגישו לשולחן
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 10 שעות | קלוריות 524 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
לבשר
-
1 1/2 ק"ג פילה בקרפילה מדומה טרי
-
2 יחידות עלי דפנה
-
3 גבעולי סלריקצוצים
-
1 כף פלפל אנגלי
לתבשיל
-
1/2 כוס שמן זית
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 בצל גדולקצוץ
-
3 שיני שוםקצוצות
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף כמון טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כף גדושה פפריקה חריפה
-
4 תפוחי אדמה בינונייםפרוסים לרבעים
-
2 כוסות שעועית לבנה קפואה
להגשה
-
1 שקית קוסקוס דקמוכן להגשה
אופן הכנה
בשר
- מכינים את הבשר: בסיר מניחים את נתח הבשר עם עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והסלרי.
- ממלאים במים ומבשלים כשעה עד לריכוך הבשר.
- שומרים על מי הבישול ומצננים את הבשר לילה במקרר.
- למחרת פורסים את הבשר.
תבשיל
- בסיר עמוק ורחב מניחים את השמן ואת הבצלים, ומטגנים כ- 5 דקות.
- מוסיפים תפוח אדמה חתוך לרבעים, מוסיפים את הרסק, השום והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את מי בישול הבשר המורתחים.
- מוסיפים את פרוסות הבשר ומפזרים מעל שעועית לבנה קפואה.
- מניחים נייר אפייה ומכסים במכסה.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ- 40 דקות או עד לריכוך הבשר במידה הרצויה.
אופן הכנה
בשר
- מכינים את הבשר: בסיר מניחים את נתח הבשר עם עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והסלרי.
- ממלאים במים ומבשלים כשעה עד לריכוך הבשר.
- שומרים על מי הבישול ומצננים את הבשר לילה במקרר.
- למחרת פורסים את הבשר.
תבשיל
- בסיר עמוק ורחב מניחים את השמן ואת הבצלים, ומטגנים כ- 5 דקות.
- מוסיפים תפוח אדמה חתוך לרבעים, מוסיפים את הרסק, השום והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את מי בישול הבשר המורתחים.
- מוסיפים את פרוסות הבשר ומפזרים מעל שעועית לבנה קפואה.
- מניחים נייר אפייה ומכסים במכסה.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ- 40 דקות או עד לריכוך הבשר במידה הרצויה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
נראה מעולה!
יש לך מאכלים מקסימים וקלים להכנה.
תודה רבה!