אחד חומוס בשר אחד – יונית צוקרמן מחמסת לנו את היום!
יונית צוקרמן מכינה חומוס מושלם ושמה עליו את תוספת החלומות: בשר ופטריות מתובלים טוב טוב, מטוגנים במחבת ומוגשים חם! להתענג עם פיתה חמה
יונית צוקרמן מכינה חומוס מושלם ושמה עליו את תוספת החלומות: בשר ופטריות מתובלים טוב טוב, מטוגנים במחבת ומוגשים חם! להתענג עם פיתה חמה
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1351.0 קק״ל 1351.0 קק״לפחמימות 35.8 גרם 35.8 גרםשומן 92.6 גרם 92.6 גרםנתרן 3807.6 מ״ג 3807.6 מ״גחלבון 91.0 גרם 91.0 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרםשומן רווי 24.1 גרם 24.1 גרםכולסטרול 273.0 מ״ג 273.0 מ״גסידן 198.5 מ״ג 198.5 מ״גברזל 14.7 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 1326.2 מ״ג 1326.2 מ״גאבץ 22.5 מ״ג 22.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1351
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1351.0 קק״ל 1351.0 קק״לפחמימות 35.8 גרם 35.8 גרםשומן 92.6 גרם 92.6 גרםנתרן 3807.6 מ״ג 3807.6 מ״גחלבון 91.0 גרם 91.0 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרםשומן רווי 24.1 גרם 24.1 גרםכולסטרול 273.0 מ״ג 273.0 מ״גסידן 198.5 מ״ג 198.5 מ״גברזל 14.7 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 1326.2 מ״ג 1326.2 מ״גאבץ 22.5 מ״ג 22.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1351 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
חומוס
-
1/2 כוס טחינה גולמית
-
1 שן שום
-
1 כפית מיץ לימון
-
1 קורט פלפל לבן טחון
-
1/2 כפית מלח דק
בשר
-
1 בצל בינוניפרוס
-
1 כף אבקת מרק פטריות
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית אבקת מרק פטריות
-
1/2 כפית כורכום
אופן הכנה
- שמים את כל חומרי החומוס במעבד מזון טוחנים במשך דקה.
- אם רוצים מרקם משחתי אז טוחנים דקה נוספת עד למרקם הרצוי.
- מעבירים את החומוס המוכן להתייצבות, חצי שעה במקרר (לא חובה).
- מכינים את תוספת הבשר: מטגנים בצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר והפטריות וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב, ממשיכים לטגן עוד דקה.
- מגישים: בצלחת הגשה שמים את החומוס, שמים מעל את תוספת הבשר והפטריות. אפשר לקשט עם מעט פטרוזיליה ופפריקה.
אופן הכנה
- שמים את כל חומרי החומוס במעבד מזון טוחנים במשך דקה.
- אם רוצים מרקם משחתי אז טוחנים דקה נוספת עד למרקם הרצוי.
- מעבירים את החומוס המוכן להתייצבות, חצי שעה במקרר (לא חובה).
- מכינים את תוספת הבשר: מטגנים בצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר והפטריות וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב, ממשיכים לטגן עוד דקה.
- מגישים: בצלחת הגשה שמים את החומוס, שמים מעל את תוספת הבשר והפטריות. אפשר לקשט עם מעט פטרוזיליה ופפריקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן