אחת שיש בה הכל – שקשוקה עם טונה של שי לי ליפא

שי לי ליפא משדרגת את הארוחה של שבת בבוקר עם שקשוקה עם טונה. כל מה שתצטרכו זה לצרף אליה חלה רכה וטעימה לניגוב ואתם מסודרים
שי לי ליפא משדרגת את הארוחה של שבת בבוקר עם שקשוקה עם טונה. כל מה שתצטרכו זה לצרף אליה חלה רכה וטעימה לניגוב ואתם מסודרים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.2 קק״ל 684.7 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן 12.9 גרם 51.7 גרם
    נתרן 583.9 מ״ג 2335.8 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 38.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 168.1 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 117.7 מ״ג 470.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.2 קק״ל 684.7 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן 12.9 גרם 51.7 גרם
    נתרן 583.9 מ״ג 2335.8 מ״ג
    חלבון 9.6 גרם 38.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 42.0 מ״ג 168.1 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 117.7 מ״ג 470.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות בוקר
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל גס, חותכים עגבניות לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל, פפריקה, צ’ילי וכמון ומאדים כ-5 דקות תוך
    כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל רך.
  3. מוסיפים עגבניות, מתבלים בסוכר מלח ופלפל ומבשלים כ-10 ללא כיסוי תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהעגבניות רכות.
  4. מסננים טונה מנוזלים, מוסיפים למחבת, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. יוצרים 4 גומות ברוטב. שוברים ביצים אחת-אחת לתוך הגומות, מכסים את המחבת חלקית ומבשלים 5-3 דקות, לפי דרגת העשיה הרצויה (חלמון נוזלי או יציב, מה שבא לכם…).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אחת שיש בה הכל – שקשוקה עם טונה של שי לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Ofir Gilor

    עם כל הכבוד ויש כבוד, אם זה לא מריח כמו שקשוקה ואין לו טעם של שקשוקה, אז זה לא שקשוקה!!! ביצעתי את ההוראות אחת לאחת, באופן מדוייק ביותר וזה יצא לא לטעמנו (בלשון המעטה): מלוח מדי (כנראה שכפית מלח, זה יותר מדי) וחמוץ (כי העגבניות בעלות חמיצות מסויימת. העגבניות היו טריות). הרגשנו שחסרים טעמים (יותר נכון תבלינים או פרודוקטים במתכון) ולפיכך זה יצא תפל, ולאחר טעימה, אף אחד לא מוכן היה לגעת בזה…

      Avatar
      מערכת Foody

      גיל, תודה על התגובה שלך. נבדוק את המתכון ונתקן אותו.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות