-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 726.2 קק״ל 1452.4 קק״לפחמימות 16.2 גרם 32.4 גרםשומן 61.8 גרם 123.6 גרםנתרן 998.5 מ״ג 1997.0 מ״גחלבון 28.7 גרם 57.4 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 37.7 גרם 75.5 גרםכולסטרול 279.9 מ״ג 559.7 מ״גסידן 665.2 מ״ג 1330.5 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 293.1 מ״ג 586.3 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות726
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 726.2 קק״ל 1452.4 קק״לפחמימות 16.2 גרם 32.4 גרםשומן 61.8 גרם 123.6 גרםנתרן 998.5 מ״ג 1997.0 מ״גחלבון 28.7 גרם 57.4 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 37.7 גרם 75.5 גרםכולסטרול 279.9 מ״ג 559.7 מ״גסידן 665.2 מ״ג 1330.5 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 293.1 מ״ג 586.3 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 726 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה אטריות אודוןמזרח מערב
-
100 גרם חמאה
-
1 ביצה M
-
3 בצלי שאלוט בינוניים
-
4 שיני שוםקצוץ/כתוש
-
1 כף מיסו כההמזרח מערב
-
1/4 כוס מיץ לימוןמיץ מלימון שלם
-
150 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1 דף אצות נורימזרח מערבמפוררת
אופן הכנה
- מכינים את האטריות: מכינים את האטריות בהתאם להוראות על האריזה ומניחים בצד, ושמרים כוס ממי הפסטה לשימוש ברוטב.
- מכינים את הביצה הרכה: מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הביצה במים הרותחים למשך 6 דקות לקבלת מרקם רך ונוזלי, ומעבירים מיד למי קרח כדי לעצור את הבישול של הביצה.
- במחבת רחבה ממיסים את החמאה ונותנים לה להתבשל על אש בינונית עד שהיא מעט נשרפת ומתקבל ריח ארומתי של חמאה שרופה.
- חותכים את בצלי השאלוט לטבעות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-2-3 דקות עד לשקיפות.
- מוסיפים שום וכוס של מי פסטה ומערבבים. מוסיפים כף של מחית המיסו יחד עם מיץ מלימון שלם ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים למחבת את איטריות האודון המוכנות ומערבבים עד שכל האטריות מכוסות היטב ברוטב. מפזרים פרמזן מגורר ואצת נורי מפוררת ומערבבים.
- מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את הביצה הרכה שהכנו קודם, ומגישים (אפשר להוסיף מעט פרמזן גם מלמעלה). בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים את האטריות: מכינים את האטריות בהתאם להוראות על האריזה ומניחים בצד, ושמרים כוס ממי הפסטה לשימוש ברוטב.
- מכינים את הביצה הרכה: מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הביצה במים הרותחים למשך 6 דקות לקבלת מרקם רך ונוזלי, ומעבירים מיד למי קרח כדי לעצור את הבישול של הביצה.
- במחבת רחבה ממיסים את החמאה ונותנים לה להתבשל על אש בינונית עד שהיא מעט נשרפת ומתקבל ריח ארומתי של חמאה שרופה.
- חותכים את בצלי השאלוט לטבעות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-2-3 דקות עד לשקיפות.
- מוסיפים שום וכוס של מי פסטה ומערבבים. מוסיפים כף של מחית המיסו יחד עם מיץ מלימון שלם ומערבבים עד לאיחוד.
- מוסיפים למחבת את איטריות האודון המוכנות ומערבבים עד שכל האטריות מכוסות היטב ברוטב. מפזרים פרמזן מגורר ואצת נורי מפוררת ומערבבים.
- מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את הביצה הרכה שהכנו קודם, ומגישים (אפשר להוסיף מעט פרמזן גם מלמעלה). בתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן