רקע ראש השנה

אין ילד שלא יאהב! קציצות בקר ברוטב אדום עם קוסקוס

הכירו את מנת הקציצות שהילדים שלכם הולכים לבקש שתכינו להם שוב ושוב! קציצות בקר עסיסיות על קוסקוס, קל, מזין וטעים - גם להורים!
הכירו את מנת הקציצות שהילדים שלכם הולכים לבקש שתכינו להם שוב ושוב! קציצות בקר עסיסיות על קוסקוס, קל, מזין וטעים - גם להורים!
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
17 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    741
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 741.0 קק״ל 5927.9 קק״ל
    פחמימות 84.3 גרם 674.0 גרם
    שומן 27.8 גרם 222.0 גרם
    נתרן 1403.2 מ״ג 11225.9 מ״ג
    חלבון 37.0 גרם 296.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 57.3 גרם
    כולסטרול 159.2 מ״ג 1273.3 מ״ג
    סידן 58.4 מ״ג 467.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 30.5 מ״ג
    אשלגן 546.4 מ״ג 4371.1 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 51.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    741
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 741.0 קק״ל 5927.9 קק״ל
    פחמימות 84.3 גרם 674.0 גרם
    שומן 27.8 גרם 222.0 גרם
    נתרן 1403.2 מ״ג 11225.9 מ״ג
    חלבון 37.0 גרם 296.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 57.3 גרם
    כולסטרול 159.2 מ״ג 1273.3 מ״ג
    סידן 58.4 מ״ג 467.3 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 30.5 מ״ג
    אשלגן 546.4 מ״ג 4371.1 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 51.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

17 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קוסקוס

קציצות


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.
  2. בידיים רטובות/משומנות מגלגלים מהתערובת כדורים בגודל של כדורי פינג פונג ומניחים בצד.
  3. מכינים את הרוטב: בסיר סוטאז’, רחב ושטוח מחממים 5 כפות שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, והשום ומטגנים 4-5 דקות, עד שהבצל מזהיב.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים ותבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מכניסים את הקציצות לרוטב, מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
  6. אם הרוטב לא מכסה את הקציצות, באמצע הבישול כדאי להפוך אותן בתוך הרוטב כך שיתבשלו ויקבלו טעמים באופן שווה.
  7. מכינים את הקוסקוס: מכניסים את שקית הקוסקוס יחד עם שמן זית ומעט מלח לקערה, מכסים בסנו סושי - רדיד אלומיניום
    וממתינים לפי הוראות היצרן.
  8. מגישים את הקציצות על הקוסקוס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אין ילד שלא יאהב! קציצות בקר ברוטב אדום עם קוסקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    ליבי

    היי בכמה עגבניות אפשר להמיר את העגבניות המרוסקות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, ב5 עגבניות בינוניות

    Avatar
    רותם

    האם אפשר להמיר את הביצים בפירורי לחם? (אלרגיה)

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, וכדאי להוסיף מעט שמן. בהצלחה!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! כל הכבוד!!!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות