אמאאאא!!! תבשיל בשר מרוקאי מטורף!

יהודה עמר מכין תבשיל בשר טעים בטירוף לארוחת ערב משפחתית וחגיגית! בשר אונטריב רך כמו חמאה, ברוטב אדום ופינקטי עם שום, גרגירי חומוס, פלפל, עגבניות ושלל תבלינים
יהודה עמר מכין תבשיל בשר טעים בטירוף לארוחת ערב משפחתית וחגיגית! בשר אונטריב רך כמו חמאה, ברוטב אדום ופינקטי עם שום, גרגירי חומוס, פלפל, עגבניות ושלל תבלינים
  • יהודה עמר
שמרו
כשר
72 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    789
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 789.1 קק״ל 7891.0 קק״ל
    פחמימות 17.8 גרם 178.3 גרם
    שומן 21.3 גרם 212.5 גרם
    נתרן 585.4 מ״ג 5854.4 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 360.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 55.5 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 48.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.1 מ״ג 730.7 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 40.4 מ״ג
    אשלגן 372.1 מ״ג 3721.5 מ״ג
    אבץ 6.2 מ״ג 62.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    789
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 789.1 קק״ל 7891.0 קק״ל
    פחמימות 17.8 גרם 178.3 גרם
    שומן 21.3 גרם 212.5 גרם
    נתרן 585.4 מ״ג 5854.4 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 360.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 55.5 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 48.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.1 מ״ג 730.7 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 40.4 מ״ג
    אשלגן 372.1 מ״ג 3721.5 מ״ג
    אבץ 6.2 מ״ג 62.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
יהודה עמר
X

72 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מכניסים לתוך סיר עם מים חמים את נתח הבשר, זרעי הכוסברה ועלי הדפנה ומבשלים לפחות שעתיים (כל נתח צריך זמן שונה) עד שהבשר רך. עדיף להכניס את הנתח בשלמותו לסיר ולאחר שהנתח רך ומוכן לקרר ולחתוך לקוביות. (חשוב לבשל את הבשר עד שיהיה רך ממש לפני שמכניסים אותו לרוטב).
  2. מכינים את הרוטב: בתוך סיר שטוח שמים את השמן, השום ופלפל שאטה. מטגנים מעט כדי לפתוח טעמים.
  3. מוסיפים את יתר התבלינים ופותחים גם אותם בשמן על אש נמוכה.
  4. מוסיפים את הגמבה ואת הפלפל שושקה, מוסיפים את המים החמים ומבשלים כ-30 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט.
  5. מוסיפים את קוביות הבשר שהכנו מראש לרוטב, מוסיפים את החומוס, הכוסברה והרסק, מערבבים קלות מבשלים עוד 20 דק לפחות על אש נמוכה כדי שהבשר יתפוס טעמים.
    מוסיפים את קוביות הבשר שהכנו מראש לרוטב, מוסיפים את החומוס, הכוסברה והרסק וממשיכים לבשל. צילום: יהודה עמר
    מוסיפים את קוביות הבשר שהכנו מראש לרוטב, מוסיפים את החומוס, הכוסברה והרסק וממשיכים לבשל. צילום: יהודה עמר

    תבשיל בשר מרוקאי. צילום: יהודה עמר
    תבשיל בשר מרוקאי. צילום: יהודה עמר


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אמאאאא!!! תבשיל בשר מרוקאי מטורף!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ציפי כהן

    מטורף!!! פשוט טעים ונדיר!!

    Avatar
    Batya hagira

    אין מילים פשוט מושלם

תגובות (35)

Avatar

    Avatar
    ענת שפר-מנור

    אפשר בלי פלפל שאטה???

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ענת, אפשרי אך מומלץ עם פלפל שאטה לפיקנטיות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות