ארוחה שלמה בשקית אחת: מתכון לפרגיות בתנור במרינדה מתקתקה!
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 358.5 קק״ל 1434.0 קק״לפחמימות 23.5 גרם 93.9 גרםשומן 16.1 גרם 64.4 גרםנתרן 841.4 מ״ג 3365.4 מ״גחלבון 29.7 גרם 118.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.5 מ״ג 22.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 49.2 מ״ג 196.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות359
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 358.5 קק״ל 1434.0 קק״לפחמימות 23.5 גרם 93.9 גרםשומן 16.1 גרם 64.4 גרםנתרן 841.4 מ״ג 3365.4 מ״גחלבון 29.7 גרם 118.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.5 מ״ג 22.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 49.2 מ״ג 196.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מי לא אוהב פרגיות בתנור?! עסיסיות, מזינות, מלאות בטעם וכל כך פשוטות להכנה! מבוגרים אוהבים אותן, ילדים משתגעים עליהן, ובעיקר כשהן עטופות בטעמים מתקתקים שמחמיאים להן במיוחד.
קשה למצוא מתכון לפרגיות בתנור שדורש המון השקעה, אבל במתכון הבא באמת שהגזמנו. כל מה שהוא דורש מכם זה חמש דקות עבודה – ויש לכם ארוחה. הפעם שידכנו לפרגיות מרינדה מתקתקה עם טעמים עשירים, שמוציאים מהן את המיטב. אנחנו מזהירים מראש – אי אפשר לעמוד בניחוח המשכר שעולה מן התנור, אז כדאי שתתכוננו להתנפלות…
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 359 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 שקית זיפלוק גדולה
-
4 סטייק פרגית בינונייםללא עצמות
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפות רוטב סויה
-
3 כפות דבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 כוס מיץ תפוזים
-
2 שיני שוםכתושות
אופן הכנה
- מכניסים לשקית הזיפלוק את כל מרכיבי המרינדה, סוגרים ברוכסן השקית ומשקשקים עד איחוד.
- פותחים את השקית, מוסיפים את הפרגיות, סוגרים שוב את השקית ומשקשקים היטב עד שכל חלקי העוף מצופים במרינדה.
- מכניסים למקרר לכשעתיים (אפשר עד לילה שלם).
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים את הפרגיות עם המרינדה (ללא השקית) לתבנית אפייה ומכניסים לתנור לשעה (הופכים את נתחי העוף אחרי חצי שעה) ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים לשקית הזיפלוק את כל מרכיבי המרינדה, סוגרים ברוכסן השקית ומשקשקים עד איחוד.
- פותחים את השקית, מוסיפים את הפרגיות, סוגרים שוב את השקית ומשקשקים היטב עד שכל חלקי העוף מצופים במרינדה.
- מכניסים למקרר לכשעתיים (אפשר עד לילה שלם).
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים את הפרגיות עם המרינדה (ללא השקית) לתבנית אפייה ומכניסים לתנור לשעה (הופכים את נתחי העוף אחרי חצי שעה) ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (3)
יצא מוצלח מאד. תודה רבה.
אני מחפש מתכון לפרגיות בתנור עם לימון, יש לכם מתכון כזה?
איך אפשר לשלב סילאן במתכון?