באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

ארוחת הבוקר האיטלקית המושלמת: פריטטה תפוחי אדמה ואפונה

מתכון מעולה של פריטטה עם תפוחי אדמה, אפונה ותוספות נוספות. בלי טיגון ועם מינימום של שמן! טעימה ונהדרת לכל המשפחה
מתכון מעולה של פריטטה עם תפוחי אדמה, אפונה ותוספות נוספות. בלי טיגון ועם מינימום של שמן! טעימה ונהדרת לכל המשפחה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    141
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.0 קק״ל 564.1 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 20.3 גרם
    שומן 7.9 גרם 31.8 גרם
    נתרן 589.8 מ״ג 2359.0 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 44.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 44.8 מ״ג 179.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 175.4 מ״ג 701.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    141
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.0 קק״ל 564.1 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 20.3 גרם
    שומן 7.9 גרם 31.8 גרם
    נתרן 589.8 מ״ג 2359.0 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 44.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 44.8 מ״ג 179.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 175.4 מ״ג 701.5 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור

פריטטה היא מנה שנמצאת איפשהו בין חביתה לפשטידה, ובמתכון הזה היא עשירה בירקות טעימים: תפוחי אדמה, בצלי שאלוט, כוסברה ועוד. לכם נותר רק לעקוב אחר ההוראות ולהכין. ומה היתרון שלה מעבר לטעם המושלם? היא כמעט בלי שמן ומכינים אותה בטכניקה של בישול משולב באדים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות בוקר
חיה טבואדה
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פריטטה


אופן הכנה

  1. יוצקים את המים לסיר הנינג’ה סמארט ליד.
  2. משמנים היטב את תחתית התבנית הרב-תכליתית של הנינג’ה או תבנית אפייה עגולה 20 ס”מ בעזרת תרסיס שמן קנולה.
  3. מכינים את הפריטטה: בקערה גדולה מקציפים את הביצים היטב עד לקבלת קצף. מוסיפים את תפוחי האדמה, האפונה, הכוסברה, בצלי השאלוט, השום, והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית הרב תכליתית ומכניסים לסיר הנינג’ה.
  5. סוגרים את מכסה הסיר ומזיזים את המחוון ל-STEAMCRISP. בוחרים ב”STEAM & BAKE”, מגדירים את הטמפרטורה לחום של 150 מעלות ואת הזמן ל-20 דקות. לוחצים על “START / STOP” כדי להתחיל בבישול. הכיתוב “PrE” יוצג למשך 20 דקות כשהיחידה מוציאה אדים, ואז הטיימר יתחיל לספור לאחור.
  6. בסיום הבישול, מסירים בזהירות את הרשת עם התבנית ומשתמשים בסכין כדי לשחרר את קצוות הפריטטה מהתבנית. הופכים את התבנית על צלחת הגשה לצורך הוצאת הפריטטה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת הבוקר האיטלקית המושלמת: פריטטה תפוחי אדמה ואפונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות