-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 451.8 קק״ל 1807.4 קק״לפחמימות 14.8 גרם 59.3 גרםשומן 42.2 גרם 169.0 גרםנתרן 13.2 מ״ג 53.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרםשומן רווי 26.6 גרם 106.5 גרםכולסטרול 63.2 מ״ג 252.7 מ״גסידן 29.4 מ״ג 117.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 43.8 מ״ג 175.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות452
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 451.8 קק״ל 1807.4 קק״לפחמימות 14.8 גרם 59.3 גרםשומן 42.2 גרם 169.0 גרםנתרן 13.2 מ״ג 53.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.3 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרםשומן רווי 26.6 גרם 106.5 גרםכולסטרול 63.2 מ״ג 252.7 מ״גסידן 29.4 מ״ג 117.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 43.8 מ״ג 175.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחמניות בריוש זה גם ככה דבר טעים ומפנק. אבל שימו לב איך אפשר לשדרג אותן בקלות רבה לכדי שלמות! קבלו מתכון מעולה ללחם שום ועשבי תיבול קוריאני מפורסם, מהמם ויפהפה, במילוי גבינת שמנת עשירה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 452 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם
-
4 יחידות בריושלחמניות
מילוי גבינת שמנת
-
300 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי 24.5% ארלה
-
4 כפות סוכר לבן
-
1/4 כוס חלב 3%
חמאת שום
-
1/2 כוס חמאהמומסת
-
2 כפות שוםכתוש
-
2 כפות פטרוזיליהקצוצה
-
1 כפית אורגנו יבש
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את גבינת השמנת, הסוכר והחלב. מעבירים לשקית זילוף.
- מערבבים בקערה נפרדת את החמאה המומסת, השום, הפטרוזיליה והאורגנו.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חורצים ארבעה חתכים בכל לחמניית בריוש (לא עד הסוף) ליצירת שמונה חריצים.
- ממלאים את הבריושים במלית גבינת השמנת בכל אחד מהחריצים, מברישים בחמאת השום ואופים 8-10 דקות להזהבה יפה.
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את גבינת השמנת, הסוכר והחלב. מעבירים לשקית זילוף.
- מערבבים בקערה נפרדת את החמאה המומסת, השום, הפטרוזיליה והאורגנו.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חורצים ארבעה חתכים בכל לחמניית בריוש (לא עד הסוף) ליצירת שמונה חריצים.
- ממלאים את הבריושים במלית גבינת השמנת בכל אחד מהחריצים, מברישים בחמאת השום ואופים 8-10 דקות להזהבה יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
4 כ פ ו ת סוכר?
היי, כן, אבל אפשר גם לוותר על הסוכר/להפחית