-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5351.5 קק״ל 5351.5 קק״לפחמימות 582.8 גרם 582.8 גרםשומן 310.2 גרם 310.2 גרםנתרן 3126.0 מ״ג 3126.0 מ״גחלבון 62.7 גרם 62.7 גרםסיבים תזונתיים 17.2 גרם 17.2 גרםשומן רווי 73.5 גרם 73.5 גרםכולסטרול 988.1 מ״ג 988.1 מ״גסידן 543.7 מ״ג 543.7 מ״גברזל 7.4 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 1347.1 מ״ג 1347.1 מ״גאבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות5352
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5351.5 קק״ל 5351.5 קק״לפחמימות 582.8 גרם 582.8 גרםשומן 310.2 גרם 310.2 גרםנתרן 3126.0 מ״ג 3126.0 מ״גחלבון 62.7 גרם 62.7 גרםסיבים תזונתיים 17.2 גרם 17.2 גרםשומן רווי 73.5 גרם 73.5 גרםכולסטרול 988.1 מ״ג 988.1 מ״גסידן 543.7 מ״ג 543.7 מ״גברזל 7.4 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 1347.1 מ״ג 1347.1 מ״גאבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״גסגור
מאפינס זה קינוח אישי כיפי ופשוט להכנה. אבל אם רוצים להכין אותם לקראת ראש השנה או חגי תשר”י, אפשר לשדרג אותם בקלות על ידי תוספת קוביות תפוחים מכל זן שאתם אוהבים ופיזור קראמבל שמוסיף חן וגם מרקם קראנצ’י למאפים הרכים האלה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 5352 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
3 ביצים M
-
1גביע או 200 גרם יוגורט 3%
-
1 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס סוכר חום כהה
-
1/2 כוס סוכר חוםדמררה
-
1 1/2 כוסות קמח תופח
-
1 כפית תמצית וניל
-
3 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1 כפית אבקת אפייה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את התפוחים לקוביות. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק לתערובת אחידה.
- מעבדים בקערה נוספת או במעבד מזון את כל המרכיבי הקראמבל לתערובת פירורית.
- גוזרים נייר אפייה טבעי סנו סושי לריבועים המתאימים לשקעי מאפינס, מסדרים בתבנית, יוצקים את הבלילה לשקעים ומפזרים מעל כף מהקראמבל.
- אופים 25 דקות או להזהבה יפה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את התפוחים לקוביות. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק לתערובת אחידה.
- מעבדים בקערה נוספת או במעבד מזון את כל המרכיבי הקראמבל לתערובת פירורית.
- גוזרים נייר אפייה טבעי סנו סושי לריבועים המתאימים לשקעי מאפינס, מסדרים בתבנית, יוצקים את הבלילה לשקעים ומפזרים מעל כף מהקראמבל.
- אופים 25 דקות או להזהבה יפה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
במה ניתן להחליף את היוגורט?
ביוגורט סויה/צמחי
אני החלפתי בכוס סוכר שיבולת שועל ויצא מושלם ברמות
תודה