רקע יטבתה

אמריקאי ומושחת: קאפקייקס רד וולווט עם קרם וניל מושלם

המאפים המתוקים האלה הם הצגה לעיניים שכמעט ולא תרצו לנגוס בהם! מתכון להכנת קאפקייקס רד וולווט (קטיפה אדומה) אווריריים עם קרם וניל
המאפים המתוקים האלה הם הצגה לעיניים שכמעט ולא תרצו לנגוס בהם! מתכון להכנת קאפקייקס רד וולווט (קטיפה אדומה) אווריריים עם קרם וניל
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    577
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 577.1 קק״ל 9234.0 קק״ל
    פחמימות 43.4 גרם 694.5 גרם
    שומן 39.8 גרם 637.2 גרם
    נתרן 84.1 מ״ג 1345.2 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 114.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 16.5 גרם 263.3 גרם
    כולסטרול 99.8 מ״ג 1596.5 מ״ג
    סידן 53.4 מ״ג 854.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 112.5 מ״ג 1799.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    577
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 577.1 קק״ל 9234.0 קק״ל
    פחמימות 43.4 גרם 694.5 גרם
    שומן 39.8 גרם 637.2 גרם
    נתרן 84.1 מ״ג 1345.2 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 114.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 16.5 גרם 263.3 גרם
    כולסטרול 99.8 מ״ג 1596.5 מ״ג
    סידן 53.4 מ״ג 854.4 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 112.5 מ״ג 1799.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור

רד וולווט, או קטיפה אדומה בעברית, זה קינוח אמריקאי מפורסם – עוגה נימוחה ואוורירית בצבע אדום שנהוג להכין לאירועים מיוחדים. תומר אומנסקי מכים את הגרסה שלו בקאפקייקס אישיים ומעטר בתלוליות קרם וניל מושלמות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות במצב טורבו.
  2. מכינים את בלילת הקאפקייקס: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר כ-3 דקות. מוסיפים את השמן והשמנת החמוצה ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח, פודינג הווניל, אבקת האפייה, הקקאו וצבע המאכל האדום ומערבבים היטב.
  3. ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה במיקרוגל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את התערובת לבלילה ומערבבים היטב.
  4. מעבירים את הבלילה לעטרות נייר ואופים 25-30 דקות עד שהקאפקייקס משחימים וקפיצים למגע. מצננים לגמרי.
  5. מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון במהירות נמוכה את השמנת המתוקה וגבינת השמנת / המסקרפונה. מוסיפים את אבקת הסוכר והווניל ומקציפים במהירות גבוהה לקרם יציב (במידה ורוצים לקבל קרם יותר יציב מוסיפים באמצע ההקצפה את פודינג הווניל). מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר משונן.
  6. מקשטים את הקאפקייקס בתלוליות הקרם ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אמריקאי ומושחת: קאפקייקס רד וולווט עם קרם וניל מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    ג'סיקה כהנים

    מתכון מושלם!!! מכינה אותו בקבוע כבר שנה ומשהו. הוא הכי טעים יום אחרי אז ממליצה להכין מראש:)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות