האוצרות הממולאים של רותם ליברזון – בצל ממולא צמחוני

בצלים ממולאים באורז, פריקה ובורגול, עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. בזכות בישול ארוך כל הלילה הם הופכים לרכים ונימוחים כמו שעוד לא יצא לכם לטעום
בצלים ממולאים באורז, פריקה ובורגול, עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. בזכות בישול ארוך כל הלילה הם הופכים לרכים ונימוחים כמו שעוד לא יצא לכם לטעום
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 8 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    376
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 375.7 קק״ל 2254.2 קק״ל
    פחמימות 68.7 גרם 412.0 גרם
    שומן 8.4 גרם 50.7 גרם
    נתרן 779.6 מ״ג 4677.7 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 66.6 גרם
    סיבים תזונתיים 14.3 גרם 85.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 134.0 מ״ג 804.1 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 23.2 מ״ג
    אשלגן 990.8 מ״ג 5945.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 8 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    376
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 375.7 קק״ל 2254.2 קק״ל
    פחמימות 68.7 גרם 412.0 גרם
    שומן 8.4 גרם 50.7 גרם
    נתרן 779.6 מ״ג 4677.7 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 66.6 גרם
    סיבים תזונתיים 14.3 גרם 85.7 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 134.0 מ״ג 804.1 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 23.2 מ״ג
    אשלגן 990.8 מ״ג 5945.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
רותם ליברזון
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצלים למילוי: יוצרים חתך אורכי בכל בצל ומעמיקים אותו עד מרכז הבצל.
  2. מעבירים את הבצלים לסיר עם מים רותחים ומבשלים חצי שעה עד לריכוך מלא. מצננים.
  3. מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל חומרי המלית.
  4. מפרידים את פרוסות הבצל בעדינות - את הקטנות והבלתי ניתנות למילוי מניחים בתחתית הסיר לריפוד ואת הגדולות ממלאים: מניחים כמות של כפית בשולי כל לפרוסת בצד ומגלגלים כלפי המרכז, מה שמעניק להם שוב צורה של בצל.
  5. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  6. בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב.
  7. מעבירים את הבצלים הממולאים עם הפתח כלפי מטה בזהירות לסיר שיכול להיכנס לתנור ויוצקים מעליהם את הרוטב בזהירות. מכסים בנייר אפייה ובמכסה ואופים במשך לילה, כמו חמין.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
האוצרות הממולאים של רותם ליברזון – בצל ממולא צמחוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (26)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורלי, פריקה (או פריקי) זה סוג של דגן שעשוי מחיטה ירוקה, ניתן לקנות ברשתות השיווק הנבחרות (יהיה באיזור של הקטניות היבשות – חומוס, שעועית וכו’).

    Avatar
    עדי ירחי

    מה הכמויות של הפריקי, בורגול ואורז עגול?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עדי, עידכנו את המתכון, כך שכעת כתובות הכמויות. בהצלחה! עדכני איך יצא!

    Avatar
    הילה

    האם מילוי זה מתאים גם לקישואים וחצילים?

      Avatar
      מערכת Foody

      מתאים בהחלט

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות