סנו רקע

תענוג: ברד פודינג שוקולד של יונית צוקרמן!

יונית צוקרמן מכינה בראד פודינג שוקולד חלומי מהחלה של שישי עם ממרחים שוקולדים משגעים שעושים את כל ההבדל. אל תשכחו לספר איך יצא
יונית צוקרמן מכינה בראד פודינג שוקולד חלומי מהחלה של שישי עם ממרחים שוקולדים משגעים שעושים את כל ההבדל. אל תשכחו לספר איך יצא
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 58 דק׳
  • קלוריות
    2362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2362.2 קק״ל 2362.2 קק״ל
    פחמימות 103.7 גרם 103.7 גרם
    שומן 189.4 גרם 189.4 גרם
    נתרן 1922.1 מ״ג 1922.1 מ״ג
    חלבון 65.9 גרם 65.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 93.5 גרם 93.5 גרם
    כולסטרול 1547.3 מ״ג 1547.3 מ״ג
    סידן 657.7 מ״ג 657.7 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 1033.6 מ״ג 1033.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 58 דק׳
  • קלוריות
    2362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2362.2 קק״ל 2362.2 קק״ל
    פחמימות 103.7 גרם 103.7 גרם
    שומן 189.4 גרם 189.4 גרם
    נתרן 1922.1 מ״ג 1922.1 מ״ג
    חלבון 65.9 גרם 65.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 93.5 גרם 93.5 גרם
    כולסטרול 1547.3 מ״ג 1547.3 מ״ג
    סידן 657.7 מ״ג 657.7 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 1033.6 מ״ג 1033.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


רוטב רויאל


אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים רויאל: בקערה מערבבים היטב ביצים, מלח, סוכר, תמצית וניל וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. חותכים את החלה לקוביות.
  4. בתבנית סנו סושי - תבניות אפייה מנייר מלבניות, שמים את קוביות החלה ומברישים אותן בחמאה מומסת. מפזרים את רוטב הרויאל שהכנו מעל.
  5. מזלפים מעל ממרח רפאלו לבן, ממרח קינדר לבן, ממרח קינדר חלב ומפזרים מעל פקאן שבור.
  6. אופים כ-40 דקות עד שהברד-פודינג משחים ומקבל צבע.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תענוג: ברד פודינג שוקולד של יונית צוקרמן!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות