תענוג: ברד פודינג שוקולד של יונית צוקרמן!
יונית צוקרמן מכינה בראד פודינג שוקולד חלומי מהחלה של שישי עם ממרחים שוקולדים משגעים שעושים את כל ההבדל. אל תשכחו לספר איך יצא
יונית צוקרמן מכינה בראד פודינג שוקולד חלומי מהחלה של שישי עם ממרחים שוקולדים משגעים שעושים את כל ההבדל. אל תשכחו לספר איך יצא
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2362.2 קק״ל 2362.2 קק״לפחמימות 103.7 גרם 103.7 גרםשומן 189.4 גרם 189.4 גרםנתרן 1922.1 מ״ג 1922.1 מ״גחלבון 65.9 גרם 65.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 93.5 גרם 93.5 גרםכולסטרול 1547.3 מ״ג 1547.3 מ״גסידן 657.7 מ״ג 657.7 מ״גברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 1033.6 מ״ג 1033.6 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 58 דק׳
-
קלוריות2362
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2362.2 קק״ל 2362.2 קק״לפחמימות 103.7 גרם 103.7 גרםשומן 189.4 גרם 189.4 גרםנתרן 1922.1 מ״ג 1922.1 מ״גחלבון 65.9 גרם 65.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 93.5 גרם 93.5 גרםכולסטרול 1547.3 מ״ג 1547.3 מ״גסידן 657.7 מ״ג 657.7 מ״גברזל 3.4 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 1033.6 מ״ג 1033.6 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 58 דק׳ | קלוריות 2362 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב רויאל
-
4 ביצים L
-
2 כוסות חלב 3%
-
1/3 כוס סוכר לבן
-
1 כף תמצית ונילאיכותית
-
1 קורט מלח דק
טופינג
-
2 כפות ממרח בטעם קינדר לבן
-
2 כפות ממרח בטעם קינדר בואנו חלב
-
50 גרם פקאנים מסוכריםשבורים
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים רויאל: בקערה מערבבים היטב ביצים, מלח, סוכר, תמצית וניל וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
- חותכים את החלה לקוביות.
- בתבנית סנו סושי - תבניות אפייה מנייר מלבניות, שמים את קוביות החלה ומברישים אותן בחמאה מומסת. מפזרים את רוטב הרויאל שהכנו מעל.
- מזלפים מעל ממרח רפאלו לבן, ממרח קינדר לבן, ממרח קינדר חלב ומפזרים מעל פקאן שבור.
- אופים כ-40 דקות עד שהברד-פודינג משחים ומקבל צבע.
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים רויאל: בקערה מערבבים היטב ביצים, מלח, סוכר, תמצית וניל וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
- חותכים את החלה לקוביות.
- בתבנית סנו סושי - תבניות אפייה מנייר מלבניות, שמים את קוביות החלה ומברישים אותן בחמאה מומסת. מפזרים את רוטב הרויאל שהכנו מעל.
- מזלפים מעל ממרח רפאלו לבן, ממרח קינדר לבן, ממרח קינדר חלב ומפזרים מעל פקאן שבור.
- אופים כ-40 דקות עד שהברד-פודינג משחים ומקבל צבע.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן