בראוניז שוקולד גבינה
בראוניז שוקולד גבינה זה עוד גרסה של עוגה מושחתת לאנשים שלא יודעים ולא רוצים לבחור: תחתית בראוניז שוקולד ומעל מלית גבינה אפויה עשירה
בראוניז שוקולד גבינה זה עוד גרסה של עוגה מושחתת לאנשים שלא יודעים ולא רוצים לבחור: תחתית בראוניז שוקולד ומעל מלית גבינה אפויה עשירה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8532.6 קק״ל 8532.6 קק״לפחמימות 984.8 גרם 984.8 גרםשומן 488.7 גרם 488.7 גרםנתרן 3656.6 מ״ג 3656.6 מ״גחלבון 143.6 גרם 143.6 גרםסיבים תזונתיים 31.5 גרם 31.5 גרםשומן רווי 275.2 גרם 275.2 גרםכולסטרול 2795.0 מ״ג 2795.0 מ״גסידן 939.6 מ״ג 939.6 מ״גברזל 30.7 מ״ג 30.7 מ״גאשלגן 3361.6 מ״ג 3361.6 מ״גאבץ 16.9 מ״ג 16.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות8533
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8532.6 קק״ל 8532.6 קק״לפחמימות 984.8 גרם 984.8 גרםשומן 488.7 גרם 488.7 גרםנתרן 3656.6 מ״ג 3656.6 מ״גחלבון 143.6 גרם 143.6 גרםסיבים תזונתיים 31.5 גרם 31.5 גרםשומן רווי 275.2 גרם 275.2 גרםכולסטרול 2795.0 מ״ג 2795.0 מ״גסידן 939.6 מ״ג 939.6 מ״גברזל 30.7 מ״ג 30.7 מ״גאשלגן 3361.6 מ״ג 3361.6 מ״גאבץ 16.9 מ״ג 16.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 8533 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת גבינה
-
250 גרם גבינת שמנת
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
100 גרם חמאה רכה
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
2 כפיות תמצית וניל
-
3 ביצים L
-
1 כף קורנפלור
בראוניז
-
300 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1כוס או 240 גרם סוכר חום כהה
-
1 1/4כוסות או 180 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1כוס או 100 גרם אגוזי מלך
אופן הכנה
- מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם חמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים.
- מעבירים כוס מהבלילה לקערית. מוסיפים קורנפלור לקערית וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים (לא מקציפים) ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. מנפים יחד לתוך הבלילה קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים.
- מרכיבים ואופים: מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות נייר מבצבצים לחילוץ קל. יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז.
- בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה (אל תנסו למרוח את תערובת השוקולד או ליצור שכבה אחידה - המראה הסופי לא יהיה סימטרי וזה כל הקסם).
- אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת.
- מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר (כדי להקל על הפריסה).
- שולפים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), פורסים לריבועים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם חמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים.
- מעבירים כוס מהבלילה לקערית. מוסיפים קורנפלור לקערית וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים (לא מקציפים) ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. מנפים יחד לתוך הבלילה קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים.
- מרכיבים ואופים: מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות נייר מבצבצים לחילוץ קל. יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז.
- בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה (אל תנסו למרוח את תערובת השוקולד או ליצור שכבה אחידה - המראה הסופי לא יהיה סימטרי וזה כל הקסם).
- אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת.
- מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר (כדי להקל על הפריסה).
- שולפים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), פורסים לריבועים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כל מתכון של קרין פצצה!!
תודה רבה (: