בראוניז שוקולד ופטל כשר לפסח
- רון יוחננוב
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3975.2 קק״ל 3975.2 קק״לפחמימות 456.9 גרם 456.9 גרםשומן 211.4 גרם 211.4 גרםנתרן 1603.6 מ״ג 1603.6 מ״גחלבון 75.8 גרם 75.8 גרםסיבים תזונתיים 35.8 גרם 35.8 גרםשומן רווי 96.4 גרם 96.4 גרםכולסטרול 1400.6 מ״ג 1400.6 מ״גסידן 603.2 מ״ג 603.2 מ״גברזל 21.8 מ״ג 21.8 מ״גאשלגן 2364.8 מ״ג 2364.8 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות3975
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3975.2 קק״ל 3975.2 קק״לפחמימות 456.9 גרם 456.9 גרםשומן 211.4 גרם 211.4 גרםנתרן 1603.6 מ״ג 1603.6 מ״גחלבון 75.8 גרם 75.8 גרםסיבים תזונתיים 35.8 גרם 35.8 גרםשומן רווי 96.4 גרם 96.4 גרםכולסטרול 1400.6 מ״ג 1400.6 מ״גסידן 603.2 מ״ג 603.2 מ״גברזל 21.8 מ״ג 21.8 מ״גאשלגן 2364.8 מ״ג 2364.8 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 3975 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאהאו שמן קנולה
-
1 כוס סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
100 גרם קורנפלור
-
100 גרם שקדים טחונים
-
100 גרם פטל קפואאו פטל טרי
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את החמאה והשוקולד המריר.
- מערבבים בקערה את הסוכר, הקורנפלור, השקדים הטחונים והביצים.
- מאחדים את 2 התערובות למרקם אחיד.
- מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים מעל את הפטל, ואופים 20 דקות.
- מוציאים מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתייצב לאחר הקירור).
- מכניסים את התבנית להקפאה לשעה כדי לעצור את האפייה ולשמור את התערובת לחה ונימוחה מבפנים.
- מוציאים את התבנית מההקפאה ומגישים ריבועי בראוניז מהממים משובצים באדום בוהק של פטל.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את החמאה והשוקולד המריר.
- מערבבים בקערה את הסוכר, הקורנפלור, השקדים הטחונים והביצים.
- מאחדים את 2 התערובות למרקם אחיד.
- מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים מעל את הפטל, ואופים 20 דקות.
- מוציאים מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתייצב לאחר הקירור).
- מכניסים את התבנית להקפאה לשעה כדי לעצור את האפייה ולשמור את התערובת לחה ונימוחה מבפנים.
- מוציאים את התבנית מההקפאה ומגישים ריבועי בראוניז מהממים משובצים באדום בוהק של פטל.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
הכנתם את המתכון?
תגובות (27)
הכנתי עם שמן, יצא מושלם!
משמח לקרוא, ורד!
לכמה זמן נשמרת?
עד חמישה ימים בקופסה אדומה.