בראוניז שוקולד ופטל כשר לפסח

בדרך כלל לא רואים בראוניז בפסח, אבל האמת היא שאין סיבה שלא. אם יש משהו שהוויתור על קמח עושה עבור בראוניז – הרי זה לשדרג אותם. אז קבלו בראוניז שוקולדיים ועשירים, משובצים בנקודות פטל אדומות.
בדרך כלל לא רואים בראוניז בפסח, אבל האמת היא שאין סיבה שלא. אם יש משהו שהוויתור על קמח עושה עבור בראוניז – הרי זה לשדרג אותם. אז קבלו בראוניז שוקולדיים ועשירים, משובצים בנקודות פטל אדומות.
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3975
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3975.2 קק״ל 3975.2 קק״ל
    פחמימות 456.9 גרם 456.9 גרם
    שומן 211.4 גרם 211.4 גרם
    נתרן 1603.6 מ״ג 1603.6 מ״ג
    חלבון 75.8 גרם 75.8 גרם
    סיבים תזונתיים 35.8 גרם 35.8 גרם
    שומן רווי 96.4 גרם 96.4 גרם
    כולסטרול 1400.6 מ״ג 1400.6 מ״ג
    סידן 603.2 מ״ג 603.2 מ״ג
    ברזל 21.8 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 2364.8 מ״ג 2364.8 מ״ג
    אבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3975
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3975.2 קק״ל 3975.2 קק״ל
    פחמימות 456.9 גרם 456.9 גרם
    שומן 211.4 גרם 211.4 גרם
    נתרן 1603.6 מ״ג 1603.6 מ״ג
    חלבון 75.8 גרם 75.8 גרם
    סיבים תזונתיים 35.8 גרם 35.8 גרם
    שומן רווי 96.4 גרם 96.4 גרם
    כולסטרול 1400.6 מ״ג 1400.6 מ״ג
    סידן 603.2 מ״ג 603.2 מ״ג
    ברזל 21.8 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 2364.8 מ״ג 2364.8 מ״ג
    אבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
רון יוחננוב
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים את החמאה והשוקולד המריר.
  3. מערבבים בקערה את הסוכר, הקורנפלור, השקדים הטחונים והביצים.
  4. מאחדים את 2 התערובות למרקם אחיד.
  5. מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים מעל את הפטל, ואופים 20 דקות.

    בראוניז פטל כשר לפסח בתנור
    אופים בתנור במשך 20 דקות. צילום: רון יוחננוב

  6. מוציאים מהתנור כשהתערובת רוטטת מעט (היא תתייצב לאחר הקירור).
  7. מכניסים את התבנית להקפאה לשעה כדי לעצור את האפייה ולשמור את התערובת לחה ונימוחה מבפנים.
  8. מוציאים את התבנית מההקפאה ומגישים ריבועי בראוניז מהממים משובצים באדום בוהק של פטל.

    בראוניז פטל כשר לפסח
    מגישים ריבועי בראוניז משובצים בפטל אדום בוהק. צילום: רון יוחננוב

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד ופטל כשר לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח לקרוא, ורד!

      Avatar
      מערכת Foody

      עד חמישה ימים בקופסה אדומה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות