באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

בריא וטעים: סלמון בעשבי תיבול בשיטת סו ויד

סלמון עשוי לשלמות בשיטת סו ויד בציפוי שלל עשבי תיבול טריים וירוקים. אחרי שתכינו אותו ככה, לא תרצו להכין אותו בדרך אחרת!
סלמון עשוי לשלמות בשיטת סו ויד בציפוי שלל עשבי תיבול טריים וירוקים. אחרי שתכינו אותו ככה, לא תרצו להכין אותו בדרך אחרת!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 290.8 קק״ל 1163.0 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 2.3 גרם
    שומן 12.8 גרם 51.2 גרם
    נתרן 10.5 מ״ג 42.0 מ״ג
    חלבון 40.2 גרם 160.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 103.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 103.9 מ״ג 415.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 290.8 קק״ל 1163.0 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 2.3 גרם
    שומן 12.8 גרם 51.2 גרם
    נתרן 10.5 מ״ג 42.0 מ״ג
    חלבון 40.2 גרם 160.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.9 מ״ג 103.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 103.9 מ״ג 415.5 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור

תכירו טכניקה חדשה ומיוחדת להכנת סלמון: אם אתם רוצים נתח דג טעים, בריא ודיאטטי, במקום לאפות אותו בתנור נסו להכין אותו בשיטת סו ויד במכשיר נינג’ה ייעודי. השיטה הזו מחליפה את האידוי המוכר ושומרת מעולה על העסיסיות והערכים התזונתיים של הדג.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ליאור קליין
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פורשים את הניילון הנצמד על משטח העבודה ומפזרים חופן מעשבי התיבול במרכז הניילון.
  2. מניחים על עשבי התיבול את נתח הסלמון ומכסים אותו בעוד עשבי תיבול, כך שהוא יכוסה כולו.
  3. עוטפים את הנתח בניילון נצמד כך שהוא הדוק על הנתח ואין חורים. מחזיקים בשתי קצוות הניילון ומגלגלים את הנתח בתוך הניילון להיצמדות מירבית. קושרים את קצוות הניילון. ממשיכים כך עם יתר הנתחים. כל נתח מעבירים לשקית עם רוכסן.
  4. מתקינים את סיר הבישול על בסיס יחידת הסמארט ליד ומוזגים לסיר 3 ליטרי מים בטמפרטורת החדר.
  5. סוגרים את המכסה ומזיזים את הסליידר למצב “טיגון באוויר/בישול” ובמאצעות החוגה בוחרים בפונקציית “סו-ויד”.
  6. מכוונים את הטמפרטורה בעזרת החיצים מצד שמאל לטמפרטורת LOW, טמפרטורה נמוכה. מכוונים את הטיימר בעזרת החיצים מצד ימין ל-30 דקות.
  7. לוחצים “התחלה/עצירה” להתחלת החימום המקדים. כשהחימום המקדים יושלם, המכשיר יצפצף ויופיע על הצג “ADD FOOD”.
  8. פותחים את המכסה ומכניסים את השקיות אחת אחרי השנייה בשיטת “הוצאת אוויר באמצעות מים”: משאירים פינה אחת של שקית לא אטומה. תוך כדי הכנסה איטית של השקית למים, האוויר נחלץ מתוך השקית. במצב שכל האוויר יצא מהשקית ורק פס האטימה נמצא מעל המים, סוגרים את השקית ומוודאים שהיא אטומה.
  9. כשזמן הבישול ייגמר, המכשיר יצפצץ והמילה END תהבהב 3 פעמים.
  10. מוציאים את נתחי הסלמון מהמים בעזרת מלקחיים ומוציאים מהשקית. פורסים את הנתח בעזרת סכין ושולפים את הניילון הנצמד משני הקצוות. מעבירים לצלחות ומגישים. ניתן להוסיף 4 ראשי בוקצ’וי חצויים צלויים בגריל ורוטב חרדל. בתאבון!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בריא וטעים: סלמון בעשבי תיבול בשיטת סו ויד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות