-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 774.3 קק״ל 1548.6 קק״לפחמימות 50.5 גרם 101.0 גרםשומן 60.2 גרם 120.5 גרםנתרן 127.1 מ״ג 254.2 מ״גחלבון 37.8 גרם 75.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 13.4 גרם 26.8 גרםכולסטרול 90.0 מ״ג 180.0 מ״גסידן 63.9 מ״ג 127.8 מ״גברזל 7.2 מ״ג 14.3 מ״גאשלגן 1361.4 מ״ג 2722.9 מ״גאבץ 16.4 מ״ג 32.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות774
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 774.3 קק״ל 1548.6 קק״לפחמימות 50.5 גרם 101.0 גרםשומן 60.2 גרם 120.5 גרםנתרן 127.1 מ״ג 254.2 מ״גחלבון 37.8 גרם 75.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 13.4 גרם 26.8 גרםכולסטרול 90.0 מ״ג 180.0 מ״גסידן 63.9 מ״ג 127.8 מ״גברזל 7.2 מ״ג 14.3 מ״גאשלגן 1361.4 מ״ג 2722.9 מ״גאבץ 16.4 מ״ג 32.9 מ״גסגור
לא צריך להיות שפים כדי להכין את מנת הגורמה הזו לפתיחת הארוחה! קבלו מתכון קל ומדויק להכנת קרפצ’יו בקר שהוא גם עשיר בטעמים מיוחדים ומעולים וגם עדין בצורה בלתי רגילה! רוצו להכין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 774 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- פורסים את הבשר לפרוסות הכי דקות שאפשר ומשטחים עם פטיש שניצלים לפרוסות עוד יותר דקות.
- מסדרים את פרוסות הבשר על שתי צלחות הגשה בצורה מעגלית. יוצקים מעל את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הסילאן ומיץ הלימון ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.
- מפזרים מעל עלי ארוגולה וצנוברים ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את הבשר לפרוסות הכי דקות שאפשר ומשטחים עם פטיש שניצלים לפרוסות עוד יותר דקות.
- מסדרים את פרוסות הבשר על שתי צלחות הגשה בצורה מעגלית. יוצקים מעל את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הסילאן ומיץ הלימון ומתבלים במלח גס ופלפל שחור.
- מפזרים מעל עלי ארוגולה וצנוברים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן