גלידה ללא מכונה! גלידת יוגורט בננה, תמרים ופקאן מסוכר
גלידה ביתית מעולה ללא צורך במכונת גלידה! גלידת שמנת קטיפתית של בננה, תמרים ופקאנים מסוכרים. נשנוש מפנק בסוף הארוחה או סתם כשבא משהו מתוק במהלך היום
גלידה ביתית מעולה ללא צורך במכונת גלידה! גלידת שמנת קטיפתית של בננה, תמרים ופקאנים מסוכרים. נשנוש מפנק בסוף הארוחה או סתם כשבא משהו מתוק במהלך היום
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 675.9 קק״ל 1351.7 קק״לפחמימות 23.7 גרם 47.4 גרםשומן 54.3 גרם 108.6 גרםנתרן 13683.8 מ״ג 27367.5 מ״גחלבון 5.0 גרם 9.9 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 7.4 גרםשומן רווי 28.8 גרם 57.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 25.8 מ״ג 51.7 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 431.7 מ״ג 863.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות676
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 675.9 קק״ל 1351.7 קק״לפחמימות 23.7 גרם 47.4 גרםשומן 54.3 גרם 108.6 גרםנתרן 13683.8 מ״ג 27367.5 מ״גחלבון 5.0 גרם 9.9 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 7.4 גרםשומן רווי 28.8 גרם 57.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 25.8 מ״ג 51.7 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 431.7 מ״ג 863.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 676 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 שקית זיפלוק גדולהלהקפאה
-
1 שקית זיפלוק קטנהלאיחסון
-
1 מיכל יוגורט 3%או אחוז שומן גבוה יותר
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%מיכל קטן
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
1 בננה בינוניתפרוסה דק
-
3 תמרי מג'הול בינונייםמגולענים וקצוצים גס
-
3 כפות פקאנים מסוכריםקצוצים גס
-
1 חופן קוביות קרח
-
1/2 כוס מלח גס
אופן הכנה
- ממלאים את שקית הזיפלוק הגדולה עד חצי גובה בקוביות הקרח והמלח ומניחים בצד.
- מוזגים לשקית הזיפלוק הקטנה את היוגורט, השמנת המתוקה, אבקת הסוכר והוניל. מוציאים את האויר שבשקית וסוגרים היטב (אבל באמת היטב כדי שלא ייזל).
- משקשקים כדקה לקבלת נוזל אחיד.
- מכניסים את שקית הנוזלים (הקטנה יותר) לתוך שקית הקרח (הגדולה) מוציאים את האויר משקית הקרח וסוגרים אותה.
- משקשקים את שתי השקיות יחד היטב במשך 5 דקות (אפשר עם כפפות להוצאת תבניות חמות מהתנור כדי שהאצבעות לא יקפאו) עד שמתקבלת תערובת יציבה (הגלידה).
- מערבבים בקערה את הבננה, התמרים והפקאנים.
- פותחים את שקית הגלידה שקיבלנו ושופכים לתוכה את תערובת הבננה שבקערה. מערבבים עם כף, בתוך השקית, עד שהתערובת אחידה ומנוקדת בבננות, פקאנים ותמרים.
- מעבירים לכוסות הגשה ואוכלים בהנאה.
אופן הכנה
- ממלאים את שקית הזיפלוק הגדולה עד חצי גובה בקוביות הקרח והמלח ומניחים בצד.
- מוזגים לשקית הזיפלוק הקטנה את היוגורט, השמנת המתוקה, אבקת הסוכר והוניל. מוציאים את האויר שבשקית וסוגרים היטב (אבל באמת היטב כדי שלא ייזל).
- משקשקים כדקה לקבלת נוזל אחיד.
- מכניסים את שקית הנוזלים (הקטנה יותר) לתוך שקית הקרח (הגדולה) מוציאים את האויר משקית הקרח וסוגרים אותה.
- משקשקים את שתי השקיות יחד היטב במשך 5 דקות (אפשר עם כפפות להוצאת תבניות חמות מהתנור כדי שהאצבעות לא יקפאו) עד שמתקבלת תערובת יציבה (הגלידה).
- מערבבים בקערה את הבננה, התמרים והפקאנים.
- פותחים את שקית הגלידה שקיבלנו ושופכים לתוכה את תערובת הבננה שבקערה. מערבבים עם כף, בתוך השקית, עד שהתערובת אחידה ומנוקדת בבננות, פקאנים ותמרים.
- מעבירים לכוסות הגשה ואוכלים בהנאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כתבתם ברכיבים בסוף הרשימה חצי כוס מלח גס זה נראה לי ממש טעות. אולי התכוונתם חצי כפית מלח… הרי זו גלידה
המלח הוא לקוביות הקרח בשקית הגדולה ולא לגלידה. הכל מפורט באופן ההכנה.