גם בריא גם טעים: סלט פרגית שסוגר לכם פינה לכל שעה ביום
סלט לא חייב להיות מנה של דיאטות! הוסיפו פרגית וקבלו ארוחת צהריים בריאה וטעימה, ב-20 דקות קלילות של עבודה. בתיאבון
סלט לא חייב להיות מנה של דיאטות! הוסיפו פרגית וקבלו ארוחת צהריים בריאה וטעימה, ב-20 דקות קלילות של עבודה. בתיאבון
- מירי כהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 352.8 קק״ל 1411.3 קק״לפחמימות 14.7 גרם 58.7 גרםשומן 31.4 גרם 125.5 גרםנתרן 996.5 מ״ג 3985.9 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.1 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.9 מ״ג 243.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 353.9 מ״ג 1415.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות353
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 352.8 קק״ל 1411.3 קק״לפחמימות 14.7 גרם 58.7 גרםשומן 31.4 גרם 125.5 גרםנתרן 996.5 מ״ג 3985.9 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.1 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.9 מ״ג 243.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 353.9 מ״ג 1415.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.0 מ״גסגור
כשמישהו במשפחה מבקש צהריים מעכשיו לעכשיו, או כשבא לי מנה בריאה וטעימה בקלות, אני מכינה את המנה הזו- סלט עם נתחי פרגית. עשרים דקות הכנה, ויש לכם ארוחה מפנקת ומלאה בטוב
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 353 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגיות
-
4 נתחים סטייק פרגית
-
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
-
1 כף תבלין גרילגריל עוף
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית שום גבישי
-
3 כפות שמן זית
סלט
-
1 יחידה חסה סלנובהמפורקת לעלים
-
1/2 שקית עלי רוקט
-
1/2 כוס עגבניות שרי
-
1/2 כוס עגבניות שרי צהובות
-
1 בצל סגול בינוני
רוטב לסלט
תערובת פיצוחים
-
1/2 כוס גרעיני דלעתקלופים
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1/2 כוס גרעיני חמנייהקלופים
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבשגרוס
-
1/2 כף סוכר חום
אופן הכנה
- חותכים את נתחי הפרגית באמצע, ומתבלים אותה בכל התבלינים.
- צורבים את נתחי הפרגית בבישול מלא, על מחבת חמה.
- מכינים את הסלט: חותכים את הבצל לחצאי רצועות, חותכים את העגבניות לרבעים ומפזרים בקערה את החסה, הבצל והעגבניות.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- קולים את האגוזים לכמה דקות על המחבת, ומוסיפים סוכר וצ’ילי בסוף.
- חותכים את נתחי הפרגית לרצועות, ומניחים על החסה. מפזרים מעל פיצוחים ורוטב.
אופן הכנה
- חותכים את נתחי הפרגית באמצע, ומתבלים אותה בכל התבלינים.
- צורבים את נתחי הפרגית בבישול מלא, על מחבת חמה.
- מכינים את הסלט: חותכים את הבצל לחצאי רצועות, חותכים את העגבניות לרבעים ומפזרים בקערה את החסה, הבצל והעגבניות.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- קולים את האגוזים לכמה דקות על המחבת, ומוסיפים סוכר וצ’ילי בסוף.
- חותכים את נתחי הפרגית לרצועות, ומניחים על החסה. מפזרים מעל פיצוחים ורוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
פצצה של סלט,תודה
תודה רחלי