-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 450.6 קק״ל 901.3 קק״לפחמימות 45.4 גרם 90.8 גרםשומן 16.3 גרם 32.6 גרםנתרן 1734.4 מ״ג 3468.7 מ״גחלבון 17.6 גרם 35.1 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.2 גרםשומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרםכולסטרול 7.3 מ״ג 14.6 מ״גסידן 159.1 מ״ג 318.3 מ״גברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 1325.7 מ״ג 2651.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות451
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 450.6 קק״ל 901.3 קק״לפחמימות 45.4 גרם 90.8 גרםשומן 16.3 גרם 32.6 גרםנתרן 1734.4 מ״ג 3468.7 מ״גחלבון 17.6 גרם 35.1 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 17.2 גרםשומן רווי 3.3 גרם 6.5 גרםכולסטרול 7.3 מ״ג 14.6 מ״גסידן 159.1 מ״ג 318.3 מ״גברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 1325.7 מ״ג 2651.4 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 451 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
500 גרם עגבניות תמר
-
2 מלפפונים בינוניים
-
1 בצל סגול בינוני
-
2 שיני שום
-
1 חופן בזיליקום
-
1 פלפל אדום גדול
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 אפרסק בינוני
-
1 בקבוק פאסאטה עגבניות
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
הגשה
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 ביצה קשה M
-
3 כפות גבינת פרמזן
אופן הכנה
- קולפים את הבצל ואת השום.
- חותכים גס את המלפפונים והגמבה. מגלענים את האפרסק.
- קוצצים דק את המלפפון (שנועד להגשה) והביצה הקשה. מגרדים את הפרמזן.
- שמים את כל רכיבי המרק בקערת מעבד המזון ומרסקים לתערובת חלקה.
- מגישים בצלחות הגשה עמוקות עם כל התוספות מעל.
אופן הכנה
- קולפים את הבצל ואת השום.
- חותכים גס את המלפפונים והגמבה. מגלענים את האפרסק.
- קוצצים דק את המלפפון (שנועד להגשה) והביצה הקשה. מגרדים את הפרמזן.
- שמים את כל רכיבי המרק בקערת מעבד המזון ומרסקים לתערובת חלקה.
- מגישים בצלחות הגשה עמוקות עם כל התוספות מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן