-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות0
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 0 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- לוקחים מעט מרציפן (לי היו שאריות גם של מרציפן בצבע טבעי וגם בצבע צהוב).
- מגלגלים לכדורים קטנים, כל כדור מגלגלים לאליפסה (בגודל של קבוקים בערך). כל אליפסה צובטים בקצה ליצירת העוקץ.
- דוקרים בקצה של סכין משני הצדדים ליצירת חריצים לכנפיים.
- טובלים קצה של פרוסת שקד בטיפטיפה שוקולד מומס ונועצים בעדינות בחריץ - זה החלק הכי עדין של ההכנה, בזהירות שלא יישבר השקד. אם צריך - מרחיבים את החריץ עם סכין (השוקולד הוא ה”דבק” וישמור שהשקד לא ייפול החוצה).
- מניחים את הדבורה ומקשטים בשוקולד מומס: מזלפים עיניים וחיוך, ואז 3 פסי רוחב. כדי שהשוקולד לא יימרח אפשר להעביר למקפיא ל5 דקות, שיתקשה. הכי נוח לזלף על נייר אפייה שמונח על מגש או אפילו סתם על מכסה של קופסת פלסטיק, שיהיה נוח להעביר את הדבורים למקפיא.
- מניחים על העוגה (אפשר להדביק אותן עם עוד נקודה של שוקולד מומס מתחת לכל דבורה).
אופן הכנה
- לוקחים מעט מרציפן (לי היו שאריות גם של מרציפן בצבע טבעי וגם בצבע צהוב).
- מגלגלים לכדורים קטנים, כל כדור מגלגלים לאליפסה (בגודל של קבוקים בערך). כל אליפסה צובטים בקצה ליצירת העוקץ.
- דוקרים בקצה של סכין משני הצדדים ליצירת חריצים לכנפיים.
- טובלים קצה של פרוסת שקד בטיפטיפה שוקולד מומס ונועצים בעדינות בחריץ - זה החלק הכי עדין של ההכנה, בזהירות שלא יישבר השקד. אם צריך - מרחיבים את החריץ עם סכין (השוקולד הוא ה”דבק” וישמור שהשקד לא ייפול החוצה).
- מניחים את הדבורה ומקשטים בשוקולד מומס: מזלפים עיניים וחיוך, ואז 3 פסי רוחב. כדי שהשוקולד לא יימרח אפשר להעביר למקפיא ל5 דקות, שיתקשה. הכי נוח לזלף על נייר אפייה שמונח על מגש או אפילו סתם על מכסה של קופסת פלסטיק, שיהיה נוח להעביר את הדבורים למקפיא.
- מניחים על העוגה (אפשר להדביק אותן עם עוד נקודה של שוקולד מומס מתחת לכל דבורה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן