סנו רקע

דג קריספי בקארי אדום

דג פריך בטירוף מבחוץ ועסיסי מבפנים עם קארי אדום משגע! ארוחת ערב ביתית מופלאה ואפילו מנה מרשימה להגיש לאורחים
דג פריך בטירוף מבחוץ ועסיסי מבפנים עם קארי אדום משגע! ארוחת ערב ביתית מופלאה ואפילו מנה מרשימה להגיש לאורחים
  • דנה רייכר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    597
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 597.1 קק״ל 1791.3 קק״ל
    פחמימות 96.3 גרם 288.8 גרם
    שומן 3.3 גרם 9.9 גרם
    נתרן 522.5 מ״ג 1567.5 מ״ג
    חלבון 42.7 גרם 128.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 71.7 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 59.7 מ״ג 179.1 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 815.3 מ״ג 2445.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    597
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 597.1 קק״ל 1791.3 קק״ל
    פחמימות 96.3 גרם 288.8 גרם
    שומן 3.3 גרם 9.9 גרם
    נתרן 522.5 מ״ג 1567.5 מ״ג
    חלבון 42.7 גרם 128.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 71.7 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 59.7 מ״ג 179.1 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 815.3 מ״ג 2445.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
דנה רייכר
X

2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג קריספי

רוטב קארי אדום

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: לקלחת מוסיפים מעט שמן ומחממים. מטגנים את השום והג׳ינג׳ר כמה שניות ואז מוסיפים את הקארי האדום והסוכר. נפתח את הקארי בעזרת כף במשך דקה בערך, מוזגים את המים ואת קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה עדינה.
  2. בשלב הזה מכניסים אל תוך שקית הבד את התבלינים, קושרים היטב ומטביעים אותה בתוך הרוטב למען ספיגת טעמם של התבלינים.
  3. מבשלים עם מכסה פתוח בערך 20 דקות על אש בינונית. טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך מוסיפים את תערובת הקורנפלור. מערבבים היטב עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש.
  4. מכינים את הדג הקריספי: מייבשים את הדג היטב משני צדדיו.
  5. בסיר קטן מחממים שמן.
  6. טובלים את הדגים בשלוש קערות שונות בסדר הבא: טובלים בקערת הקמח, מנערים קלות וטובלים בתערובת הטמפורה הרטובה, לאחר מכן בפנקו וישר לשמן החם. מטגנים עד להזהבה ומעבירים מיד לרשת טיגון. חוזרים על הפעולה עם יתרת הדג.
  7. מסדרים את המנה: אורז, רוטב, נתח דג קריספי, כוסברה וליים. בתיאבון!
דג קריספי בקארי אדום
דג קריספי בקארי אדום. צילום: דנה רייכר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות