הגלידרייה של ברקו: גלידה וניל ביתית עם רוטב קרמל מלוח
בדיוק בזמן לשיא החום של הקיץ, הגלידרייה מגיעה אליכם הביתה! גלידת וניל משגעת בהכנה ביתית פשוטה, שמוגשת עם רוטב קרמל ושברי בייגלה או כל תוספת אחרת שאוהבים
בדיוק בזמן לשיא החום של הקיץ, הגלידרייה מגיעה אליכם הביתה! גלידת וניל משגעת בהכנה ביתית פשוטה, שמוגשת עם רוטב קרמל ושברי בייגלה או כל תוספת אחרת שאוהבים
- Berko Made
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1078.9 קק״ל 4315.7 קק״לפחמימות 67.5 גרם 269.9 גרםשומן 83.9 גרם 335.6 גרםנתרן 136.1 מ״ג 544.6 מ״גחלבון 13.4 גרם 53.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרםשומן רווי 50.4 גרם 201.6 גרםכולסטרול 36.6 מ״ג 146.5 מ״גסידן 305.8 מ״ג 1223.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 418.4 מ״ג 1673.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 8 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות1079
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1078.9 קק״ל 4315.7 קק״לפחמימות 67.5 גרם 269.9 גרםשומן 83.9 גרם 335.6 גרםנתרן 136.1 מ״ג 544.6 מ״גחלבון 13.4 גרם 53.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.7 גרםשומן רווי 50.4 גרם 201.6 גרםכולסטרול 36.6 מ״ג 146.5 מ״גסידן 305.8 מ״ג 1223.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 418.4 מ״ג 1673.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לא תאמינו כמה קל להכין גלידה בבית! המרקם יוצא מדהים! ממש כמו בגלידרייה. זה מתכון בסיסי רק עם וניל, מומלץ להשקיע בתמצית וניל איכותית כי זה עושה את כל ההבדל.
אפשר לשלב עם עוד המון תוספות: פירות, שברי עוגיות, ממרחים, אגוזים ועוד… אני מציעה להגיש עם רוטב קרמל מלוח ושברי בייגלה שבטוח כולם הכי יאהבו.
רוצים עוד מתכונים של BERKO-MADE? רוצים להישאר מעודכנים ובעניינים? עקבו אחריה ברשתות החברתיות!
לאינסטגרם שלה
לפייסבוק שלה
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 1079 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
3 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%750 מ"ל
-
1 קופסת שימורים חלב מרוכזממותק
-
2 כפיות תמצית ונילאיכותית
רוטב קרמל
-
50 גרם שוקולד חלבשוקולד בלונדי קרמל מלוח
-
1/3 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%להקצפה
קישוט
-
1 חבילה בייגלהשבור לגודל הרצוי (לא חובה - אפשר שברי עוגיות, שוקולד, מרשמלו ועוד)
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: מקציפים את השמנת דקה או שתיים עד שמתחילות בועות.
- מוסיפים את הוניל וממשיכים להקציף, כשהקצפת יציבה מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד קצת עד להטמעה מוחלטת.
- מעבירים לקופסה עם מכסה ומכניסים למקפיא לכ-8 שעות.
- מכינים את הרוטב קרמל מלוח: ממיסים יחד במיקרוגל את השמנת והשוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מגישים: בקערות הגשה אישיות יוצרים כדורים גלידה בעזרת כף קפיצית או כף רגילה. מפזרים שברי בייגלה מלוח ומזלפים מרוטב הקרמל מעל.
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: מקציפים את השמנת דקה או שתיים עד שמתחילות בועות.
- מוסיפים את הוניל וממשיכים להקציף, כשהקצפת יציבה מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד קצת עד להטמעה מוחלטת.
- מעבירים לקופסה עם מכסה ומכניסים למקפיא לכ-8 שעות.
- מכינים את הרוטב קרמל מלוח: ממיסים יחד במיקרוגל את השמנת והשוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מגישים: בקערות הגשה אישיות יוצרים כדורים גלידה בעזרת כף קפיצית או כף רגילה. מפזרים שברי בייגלה מלוח ומזלפים מרוטב הקרמל מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן