הגרסה הבריאה: משה בתיבה מדפי אורז

מנה לצהריים או ערב בצ'יק שהילדים ישמחו לאכול תמיד ושתחזיר גם אתכם לילדות - משה בתיבה! נקניקיות עוף עסיסיות, מגולגלות בתוך דף אורז שהופך קריספי בטירוף לאחר האפייה
מנה לצהריים או ערב בצ'יק שהילדים ישמחו לאכול תמיד ושתחזיר גם אתכם לילדות - משה בתיבה! נקניקיות עוף עסיסיות, מגולגלות בתוך דף אורז שהופך קריספי בטירוף לאחר האפייה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    199
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 198.8 קק״ל 2584.2 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 123.4 גרם
    שומן 11.0 גרם 142.9 גרם
    נתרן 237.3 מ״ג 3085.0 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 118.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 43.3 גרם
    כולסטרול 52.8 מ״ג 686.2 מ״ג
    סידן 7.9 מ״ג 102.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 28.8 מ״ג 374.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    199
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 198.8 קק״ל 2584.2 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 123.4 גרם
    שומן 11.0 גרם 142.9 גרם
    נתרן 237.3 מ״ג 3085.0 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 118.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 43.3 גרם
    כולסטרול 52.8 מ״ג 686.2 מ״ג
    סידן 7.9 מ״ג 102.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 28.8 מ״ג 374.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מערכת Foody
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משה בתיבה

הברשה

קישוט


אופן הכנה

  1. פותחים את דפי האורז, טובלים בקערה עם מים פושרים, בכל פעם רק דף אחד ל 1-2 דקות במים, מוציאים ומניחים על משטח עם נייר סופג, חוזרים על הפעולה עם דף נוסף מעל.
  2. מניחים נקניקייה במרכז על דפי האורז, מברישים במעט קטשופ, מגלגלים את שני דפי האורז ביחד.
  3. מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, עם התפר כלפי מטה וטיפה לוחצים ומהדקים.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  5. מברישים בחלמון טרוף עם כף מים ומפזרים שומשום מעל.
  6. מכניסים לאפייה של 12 דקות בערך או עד שהבצק זהוב יפה. מגישים עם מטבלים שאוהבים.

    אופים עד הזהבה ומגישים עם מטבלים שאוהבים. צילום: שניר גואטה
    אופים עד הזהבה ומגישים עם מטבלים שאוהבים. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הגרסה הבריאה: משה בתיבה מדפי אורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לנכדים עם סבתא כמוך!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות