איך מכינים רוטב בשמל מושלם ב5 דקות?
מתכון לרוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
מתכון לרוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״לפחמימות 122.7 גרם 122.7 גרםשומן 68.8 גרם 68.8 גרםנתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״גחלבון 61.3 גרם 61.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרםכולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״גסידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות1297
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״לפחמימות 122.7 גרם 122.7 גרםשומן 68.8 גרם 68.8 גרםנתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״גחלבון 61.3 גרם 61.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרםכולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״גסידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 1297 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבשמל: בסיר על כיריים ממיסים חמאה, מוסיפים את הקמח וטורפים יחד במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את החלב, המלח ושיני השום בשלמותן ומביאים לרתיחה.
- מתבלים באגוז מוסקט ומבשלים מספר דקות נוספות.
- לאחר רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
אופן הכנה
- מכינים את הבשמל: בסיר על כיריים ממיסים חמאה, מוסיפים את הקמח וטורפים יחד במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את החלב, המלח ושיני השום בשלמותן ומביאים לרתיחה.
- מתבלים באגוז מוסקט ומבשלים מספר דקות נוספות.
- לאחר רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אחד ליטר חלב? יש לכם את זה ביותר רשלני? פחחח ביזיון
אברם שלום, מדוע אתה סבור שמדובר ברשלנות? בקבוק חלב 3% בגודל סטנדרטי הוא בנפח 1 ליטר, כך שאין כל בעיה להוסיף כמות מדויקת.