הטרנד שחייב להחזיר: מחבת קווץ’ פוטטוס עם קראסט קונפי שום
- רחלי קרוט
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 605.4 קק״ל 6054.4 קק״לפחמימות 39.8 גרם 398.4 גרםשומן 48.4 גרם 484.4 גרםנתרן 898.8 מ״ג 8988.5 מ״גחלבון 5.0 גרם 49.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 6.7 גרם 67.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.5 מ״ג 4.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 0.5 מ״ג 4.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות605
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 605.4 קק״ל 6054.4 קק״לפחמימות 39.8 גרם 398.4 גרםשומן 48.4 גרם 484.4 גרםנתרן 898.8 מ״ג 8988.5 מ״גחלבון 5.0 גרם 49.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 6.7 גרם 67.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.5 מ״ג 4.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 0.5 מ״ג 4.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
משדרגים את התוספת של ארוחת הצהריים לתוספת של סעודת חג או ליל שבת! הפעם עם קווץ’ פוטטוס שמכינים מתפוחי אדמה בייבי גורמה וקונפי שום שאתם מכינים לגמרי בעצמכם (ממש בקלות). אל תוותרו על ענפי הטימין הטריים, הם מוסיפים את הטאץ’ הסופי למנה הנהדרת הזו!
מרכיבים 6 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 605 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחי אדמה
-
20 יחידות תפוחי אדמה בייבי גורמה
-
2 כפיות מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הקונפי: שמים בסיר קטן על הכיריים את כל מצרכי הקונפי ומבשלים על להבה נמוכה עד שהשום רך אבל לא מטוגן. מומלץ לבדוק אם השום רך אחרי 25-30 דקות.
- בינתיים, מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים היטב עד ריכוך ומסננים.
- במחבת כמה שיותר רחבה, או בתבנית עגולה נמוכה, שמים 4 כפות משמן השום ומעל מניחים את תפוחי האדמה. מועכים את תפוחי האדמה עם תחתית של כוס ודואגים שכל תחתית התבנית תהיה מכוסה עם תפוחי אדמה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מזלפים מעל תפוחי האדמה משמן השום ומפזרים שיני שום רכות בנדיבות.
- מניחים מעל את עלי הטימין ומכניסים את המחבת או התבנית לתנור לאפייה של 30 דקות או עד הזהבה.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- מכינים את הקונפי: שמים בסיר קטן על הכיריים את כל מצרכי הקונפי ומבשלים על להבה נמוכה עד שהשום רך אבל לא מטוגן. מומלץ לבדוק אם השום רך אחרי 25-30 דקות.
- בינתיים, מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים היטב עד ריכוך ומסננים.
- במחבת כמה שיותר רחבה, או בתבנית עגולה נמוכה, שמים 4 כפות משמן השום ומעל מניחים את תפוחי האדמה. מועכים את תפוחי האדמה עם תחתית של כוס ודואגים שכל תחתית התבנית תהיה מכוסה עם תפוחי אדמה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מזלפים מעל תפוחי האדמה משמן השום ומפזרים שיני שום רכות בנדיבות.
- מניחים מעל את עלי הטימין ומכניסים את המחבת או התבנית לתנור לאפייה של 30 דקות או עד הזהבה.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
הכנתם את המתכון?
תגובות (2)
האם צריך לקלף את תפוחי האדמה?
לא, אין צורך