הכי כייף להכין עם הילדים נקניק שוקולד משודרג

נקניק שוקולד איטלקי, כמו של פעם, עם שדרוג קל של עוגיות לוטוס בטעם קרמל. זהו אחד הקינוחים הקלים להכנה, ואחד כזה שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש כל פעם שמתחשק
נקניק שוקולד איטלקי, כמו של פעם, עם שדרוג קל של עוגיות לוטוס בטעם קרמל. זהו אחד הקינוחים הקלים להכנה, ואחד כזה שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש כל פעם שמתחשק
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    76
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.2 קק״ל 2285.0 קק״ל
    פחמימות 10.7 גרם 321.5 גרם
    שומן 2.9 גרם 86.9 גרם
    נתרן 19.0 מ״ג 568.8 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 30.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.4 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 4.5 מ״ג 136.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 41.6 מ״ג 1248.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    76
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.2 קק״ל 2285.0 קק״ל
    פחמימות 10.7 גרם 321.5 גרם
    שומן 2.9 גרם 86.9 גרם
    נתרן 19.0 מ״ג 568.8 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 30.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.4 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 4.5 מ״ג 136.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 41.6 מ״ג 1248.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שימון


אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
  2. מוסיפים קרם קוקוס (או שמנת מתוקה) ומערבבים.
  3. מגרים קליפה מ1/3 תפוז ושוברים את העוגיות.
  4. מוסיפים קליפת תפוז ועוגיות ומערבבים היטב.
  5. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה או למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
  6. מניחים נייר אפייה על יריעת רדיד אלומיניום ומשמנים במעט תרסיס שמן.
  7. יוצקים את תערובת השוקולד, עוטפים ומגלגלים לנקניק בעובי 4 ס”מ.
  8. מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
  9. מוציאים את הנקניק 15-10 דקות לפני הפריסה, על מנת להקל על החיתוך.
  10. חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומגישים. אם הנקניק לא נחתך בקלות, ממתינים עוד כ-5 דקות ואז פורסים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי כייף להכין עם הילדים נקניק שוקולד משודרג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות