הכי כייף להכין עם הילדים נקניק שוקולד משודרג
נקניק שוקולד איטלקי, כמו של פעם, עם שדרוג קל של עוגיות לוטוס בטעם קרמל. זהו אחד הקינוחים הקלים להכנה, ואחד כזה שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש כל פעם שמתחשק
נקניק שוקולד איטלקי, כמו של פעם, עם שדרוג קל של עוגיות לוטוס בטעם קרמל. זהו אחד הקינוחים הקלים להכנה, ואחד כזה שאפשר לשמור במקפיא ולנשנש כל פעם שמתחשק
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.2 קק״ל 2285.0 קק״לפחמימות 10.7 גרם 321.5 גרםשומן 2.9 גרם 86.9 גרםנתרן 19.0 מ״ג 568.8 מ״גחלבון 1.0 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.4 גרםשומן רווי 1.1 גרם 33.0 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״גסידן 4.5 מ״ג 136.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 41.6 מ״ג 1248.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות76
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.2 קק״ל 2285.0 קק״לפחמימות 10.7 גרם 321.5 גרםשומן 2.9 גרם 86.9 גרםנתרן 19.0 מ״ג 568.8 מ״גחלבון 1.0 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.4 גרםשומן רווי 1.1 גרם 33.0 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״גסידן 4.5 מ״ג 136.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 41.6 מ״ג 1248.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 76 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%או קרם קוקוס
-
1 תפוז בינוני
-
2 כוסות עוגיות לוטוס
שימון
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
- מוסיפים קרם קוקוס (או שמנת מתוקה) ומערבבים.
- מגרים קליפה מ1/3 תפוז ושוברים את העוגיות.
- מוסיפים קליפת תפוז ועוגיות ומערבבים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה או למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
- מניחים נייר אפייה על יריעת רדיד אלומיניום ומשמנים במעט תרסיס שמן.
- יוצקים את תערובת השוקולד, עוטפים ומגלגלים לנקניק בעובי 4 ס”מ.
- מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
- מוציאים את הנקניק 15-10 דקות לפני הפריסה, על מנת להקל על החיתוך.
- חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומגישים. אם הנקניק לא נחתך בקלות, ממתינים עוד כ-5 דקות ואז פורסים.
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
- מוסיפים קרם קוקוס (או שמנת מתוקה) ומערבבים.
- מגרים קליפה מ1/3 תפוז ושוברים את העוגיות.
- מוסיפים קליפת תפוז ועוגיות ומערבבים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה או למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
- מניחים נייר אפייה על יריעת רדיד אלומיניום ומשמנים במעט תרסיס שמן.
- יוצקים את תערובת השוקולד, עוטפים ומגלגלים לנקניק בעובי 4 ס”מ.
- מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
- מוציאים את הנקניק 15-10 דקות לפני הפריסה, על מנת להקל על החיתוך.
- חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומגישים. אם הנקניק לא נחתך בקלות, ממתינים עוד כ-5 דקות ואז פורסים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן