הכי FRESH! סלט ירקות ונתחי דג על מצע יוגורט
קבלו רעיון לסלט מושלם מהשאריות של הארוחה של אתמול: סלט של נתחי דג וירקות טריים, על מצע יוגורט. ארוחת צהריים כיפית וקלילה!
קבלו רעיון לסלט מושלם מהשאריות של הארוחה של אתמול: סלט של נתחי דג וירקות טריים, על מצע יוגורט. ארוחת צהריים כיפית וקלילה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 593.7 קק״ל 593.7 קק״לפחמימות 45.3 גרם 45.3 גרםשומן 12.5 גרם 12.5 גרםנתרן 937.7 מ״ג 937.7 מ״גחלבון 67.4 גרם 67.4 גרםסיבים תזונתיים 17.5 גרם 17.5 גרםשומן רווי 6.7 גרם 6.7 גרםכולסטרול 156.3 מ״ג 156.3 מ״גסידן 502.4 מ״ג 502.4 מ״גברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 3291.6 מ״ג 3291.6 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות594
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 593.7 קק״ל 593.7 קק״לפחמימות 45.3 גרם 45.3 גרםשומן 12.5 גרם 12.5 גרםנתרן 937.7 מ״ג 937.7 מ״גחלבון 67.4 גרם 67.4 גרםסיבים תזונתיים 17.5 גרם 17.5 גרםשומן רווי 6.7 גרם 6.7 גרםכולסטרול 156.3 מ״ג 156.3 מ״גסידן 502.4 מ״ג 502.4 מ״גברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 3291.6 מ״ג 3291.6 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 594 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם דג לבןאפוי שנשאר מארוחה קודמת
-
1 שומר בינוניפרוס דק לאורך
-
1 בצל סגול קטןפרוס דק
-
1 חסה אייסברג בינוניתקרועים גס
-
4 צנוניות בינוניותפרוסות דק
-
1 גבעול עלי סלרי
-
1/2 כוס פטרוזיליהעלים
-
1 גביע יוגורט יווני 7%
אופן הכנה
- מפרקים את הדג שנשאר לנו לנתחים בגודל שמתאים לביס.
- מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה שמים שמן הזית, מיץ לימון ומיץ תפוזים. סוגרים את הצנצנת ומשקשקים חזק עד שנוצר ויניגרט (כ-20 שניות).
- בקערה גדולה שמים יחד את כל הירקות והדג, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב.
- מגישים: מניחים בתחתית צלחת מעט יוגורט יווני (בערך כף) ומזלפים מעט שמן זית מעולה. מסדרים את הסלט מעל ובתיאבון!
אופן הכנה
- מפרקים את הדג שנשאר לנו לנתחים בגודל שמתאים לביס.
- מכינים את הרוטב: בצנצנת קטנה שמים שמן הזית, מיץ לימון ומיץ תפוזים. סוגרים את הצנצנת ומשקשקים חזק עד שנוצר ויניגרט (כ-20 שניות).
- בקערה גדולה שמים יחד את כל הירקות והדג, שופכים את הרוטב ומערבבים היטב.
- מגישים: מניחים בתחתית צלחת מעט יוגורט יווני (בערך כף) ומזלפים מעט שמן זית מעולה. מסדרים את הסלט מעל ובתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
נשמע מעולה, עם איזה עוד סוג של דג זה יכול לצאת טוב?
היי, כל סוג של דג לבן (דניס, לברק, מוסר ים). בהצלחה!
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- דגים
- יום האהבה
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- סוכות
- סלטים