המבורגר ניו יורק
המבורגר של המאסטר איתי אדרי, הסוד להמבורגר עסיסי ולא דחוס הוא לישה בידיים פתוחות, מה זה אומר? ואיך עושים את זה נכון? כל התשובות במתכון
המבורגר של המאסטר איתי אדרי, הסוד להמבורגר עסיסי ולא דחוס הוא לישה בידיים פתוחות, מה זה אומר? ואיך עושים את זה נכון? כל התשובות במתכון
- איתי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1061.7 קק״ל 2123.4 קק״לפחמימות 35.8 גרם 71.7 גרםשומן 76.7 גרם 153.4 גרםנתרן 821.5 מ״ג 1643.0 מ״גחלבון 56.1 גרם 112.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרםשומן רווי 26.8 גרם 53.6 גרםכולסטרול 436.3 מ״ג 872.7 מ״גסידן 66.5 מ״ג 132.9 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 943.0 מ״ג 1886.1 מ״גאבץ 11.4 מ״ג 22.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות1062
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1061.7 קק״ל 2123.4 קק״לפחמימות 35.8 גרם 71.7 גרםשומן 76.7 גרם 153.4 גרםנתרן 821.5 מ״ג 1643.0 מ״גחלבון 56.1 גרם 112.2 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 4.6 גרםשומן רווי 26.8 גרם 53.6 גרםכולסטרול 436.3 מ״ג 872.7 מ״גסידן 66.5 מ״ג 132.9 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 943.0 מ״ג 1886.1 מ״גאבץ 11.4 מ״ג 22.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 1062 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחמניות
-
2 יחידות לחמניות המבורגר
המבורגר
-
250 גרם צלעות בקרטחונות
-
250 גרם אנטריקוט טחוןלבקש מהקצב מכסה אנטריקוט טחון
תוספות
-
1 כפית רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
20 גרם פטריות שיטאקה מיובשותמזרח מערב
-
2 ביצים M
רוטב
-
2 כפות מיונז
-
1 כף רוטב סרירצ’המזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את ההמבורגר: לשים את הבשר בצורה עדינה עם אצבעות פתוחות כ-10 דקות (על מנת ליצור אמולסיה ולא לדחוס אותו כמו בצק).
- בעזרת רינג יוצרים 2 המבורגרים של 250 גרם.
- מכינים את התוספות: משרים את פטריות השיטאקה בקערה עם מים חמים במשך כרבע שעה ומסננים.
- במחבת חמה מחממים מעט שמן זית עם כפית סרירצ’ה ומערבבים עד לקרמול. מוסיפים לרינג את הפטריות שסיננו, שוברים פנימה ביצה וממליחים. מוציאים את התוספת שהכנו ושומרים אותה בצד עד להרכבת המנה.
- מחממים את הלחמניות על אותה המחבת וכשהן חמות מתחילים לצרוב את ההמבורגר משני הצדדים (כ-3 דקות מכל צד) למידת עשייה מדיום.
- מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים 2 כפות של מיונז עם כף של סרירצ’ה ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
- מרכיבים את המנה: מורחים על הלחמנייה כף גדושה מהרוטב, שמים את ההמבורגר מעל ולבסוף את התוספת שהכנו מראש של הפטריות עם ביצת העין ואוכלים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את ההמבורגר: לשים את הבשר בצורה עדינה עם אצבעות פתוחות כ-10 דקות (על מנת ליצור אמולסיה ולא לדחוס אותו כמו בצק).
- בעזרת רינג יוצרים 2 המבורגרים של 250 גרם.
- מכינים את התוספות: משרים את פטריות השיטאקה בקערה עם מים חמים במשך כרבע שעה ומסננים.
- במחבת חמה מחממים מעט שמן זית עם כפית סרירצ’ה ומערבבים עד לקרמול. מוסיפים לרינג את הפטריות שסיננו, שוברים פנימה ביצה וממליחים. מוציאים את התוספת שהכנו ושומרים אותה בצד עד להרכבת המנה.
- מחממים את הלחמניות על אותה המחבת וכשהן חמות מתחילים לצרוב את ההמבורגר משני הצדדים (כ-3 דקות מכל צד) למידת עשייה מדיום.
- מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים 2 כפות של מיונז עם כף של סרירצ’ה ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
- מרכיבים את המנה: מורחים על הלחמנייה כף גדושה מהרוטב, שמים את ההמבורגר מעל ולבסוף את התוספת שהכנו מראש של הפטריות עם ביצת העין ואוכלים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן