-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2107.5 קק״ל 4215.0 קק״לפחמימות 247.9 גרם 495.8 גרםשומן 113.0 גרם 226.0 גרםנתרן 486.6 מ״ג 973.2 מ״גחלבון 38.1 גרם 76.3 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.9 גרםשומן רווי 65.4 גרם 130.7 גרםכולסטרול 700.3 מ״ג 1400.6 מ״גסידן 278.8 מ״ג 557.6 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 2580.8 מ״ג 5161.6 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 14.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות2108
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2107.5 קק״ל 4215.0 קק״לפחמימות 247.9 גרם 495.8 גרםשומן 113.0 גרם 226.0 גרםנתרן 486.6 מ״ג 973.2 מ״גחלבון 38.1 גרם 76.3 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.9 גרםשומן רווי 65.4 גרם 130.7 גרםכולסטרול 700.3 מ״ג 1400.6 מ״גסידן 278.8 מ״ג 557.6 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 2580.8 מ״ג 5161.6 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 14.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 2108 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
200 גרם חמאהרכה
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
2 1/2כוסות או 350 גרם קמח לבן
-
3 ביצים L
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
1 שקית אבקת אפייה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבניות בתרסיס שמן.
- במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים בצד.
- לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים, השמנת החמוצה ואבקת האפייה ומעבדים עוד 20-15 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים (מפוררים בידיים אם הם התגבשו מעט). הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבניות וזה בסדר - העוגות תופחות מאוד בתנור.
- אופים כ-40 דקות עד שהעוגות תפוחות וספוגיות למגע, הפירורים זהובים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מצננים ומגישים. שומרים בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבניות בתרסיס שמן.
- במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים בצד.
- לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים, השמנת החמוצה ואבקת האפייה ומעבדים עוד 20-15 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים (מפוררים בידיים אם הם התגבשו מעט). הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבניות וזה בסדר - העוגות תופחות מאוד בתנור.
- אופים כ-40 דקות עד שהעוגות תפוחות וספוגיות למגע, הפירורים זהובים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מצננים ומגישים. שומרים בטמפרטורת החדר.
הערות
- מהמתכון יוצאות 2 עוגות בתבניות אינגליש קייק
הערות
- מהמתכון יוצאות 2 עוגות בתבניות אינגליש קייק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
האם אפשר להחליף את החמאה בשמן?
במקרה הזה לא, אפשר להחליף במחמאה או במרגרינה. בהצלחה!
האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל במתכון?
כן, בהצלחה!
האם אפשר להמיר את השמנת חמוצה במשהו פרווה? ואם כן באיזה כמות?
גביע יוגורט צמחי.