עוגה בחושה בטעם וניל שאי אפשר להפסיק ליישר

קרין גורן מכינה את העוגה המושלמת ליד הקפה - עוגה בחושה בטעם וניל עם פירורים זהובים ופריכים שמכינים צ'יק צ'אק
קרין גורן מכינה את העוגה המושלמת ליד הקפה - עוגה בחושה בטעם וניל עם פירורים זהובים ופריכים שמכינים צ'יק צ'אק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    2108
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2107.5 קק״ל 4215.0 קק״ל
    פחמימות 247.9 גרם 495.8 גרם
    שומן 113.0 גרם 226.0 גרם
    נתרן 486.6 מ״ג 973.2 מ״ג
    חלבון 38.1 גרם 76.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 65.4 גרם 130.7 גרם
    כולסטרול 700.3 מ״ג 1400.6 מ״ג
    סידן 278.8 מ״ג 557.6 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 2580.8 מ״ג 5161.6 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    2108
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2107.5 קק״ל 4215.0 קק״ל
    פחמימות 247.9 גרם 495.8 גרם
    שומן 113.0 גרם 226.0 גרם
    נתרן 486.6 מ״ג 973.2 מ״ג
    חלבון 38.1 גרם 76.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.9 גרם
    שומן רווי 65.4 גרם 130.7 גרם
    כולסטרול 700.3 מ״ג 1400.6 מ״ג
    סידן 278.8 מ״ג 557.6 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 2580.8 מ״ג 5161.6 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות קלות וטעימות
קרין גורן
X

7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבניות בתרסיס שמן.
  2. במעבד המזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים בצד.
  3. לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים, השמנת החמוצה ואבקת האפייה ומעבדים עוד 20-15 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  4. משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים (מפוררים בידיים אם הם התגבשו מעט). הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבניות וזה בסדר - העוגות תופחות מאוד בתנור.
  5. אופים כ-40 דקות עד שהעוגות תפוחות וספוגיות למגע, הפירורים זהובים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש. מצננים ומגישים. שומרים בטמפרטורת החדר.

הערות

  • מהמתכון יוצאות 2 עוגות בתבניות אינגליש קייק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגה בחושה בטעם וניל שאי אפשר להפסיק ליישר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    ליאורה

    האם אפשר להחליף את החמאה בשמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      במקרה הזה לא, אפשר להחליף במחמאה או במרגרינה. בהצלחה!

    Avatar
    רוני טל

    האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל במתכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, בהצלחה!

    Avatar
    צבי פינקלשטיין

    האם אפשר להמיר את השמנת חמוצה במשהו פרווה? ואם כן באיזה כמות?

      Avatar
      מערכת Foody

      גביע יוגורט צמחי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות