הפרגית של יונית: פרגיות בנענע, צ’ילי וטריאקי
10 דקות עבודה, חצי שעה מנוחה ועוד כמה דקות של צלייה. זה כל מה שצריך כדי להכין את הפרגית של יונית! פרגיות במרינדה נהדרת שעושה את כל ההבדל
10 דקות עבודה, חצי שעה מנוחה ועוד כמה דקות של צלייה. זה כל מה שצריך כדי להכין את הפרגית של יונית! פרגיות במרינדה נהדרת שעושה את כל ההבדל
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 548.3 קק״ל 2193.1 קק״לפחמימות 7.5 גרם 30.1 גרםסוכר 6.0 גרם 23.9 גרםשומן 29.7 גרם 118.9 גרםנתרן 1572.5 מ״ג 6290.1 מ״גחלבון 58.8 גרם 235.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.0 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 5.1 מ״ג 20.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות548
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 548.3 קק״ל 2193.1 קק״לפחמימות 7.5 גרם 30.1 גרםסוכר 6.0 גרם 23.9 גרםשומן 29.7 גרם 118.9 גרםנתרן 1572.5 מ״ג 6290.1 מ״גחלבון 58.8 גרם 235.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.3 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.0 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסידן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 5.1 מ״ג 20.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 548 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג סטייק פרגית
מרינדה
-
1/4 כוס רוטב טריאקי קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1/4 כוס רוטב חמוץ מתוק
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית תבלין גרילעוף
-
10 עלי נענע
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף מיונז
-
1/4 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית אבקת מרק בצללחצו על שם המצרך לרכישה
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב עד לקבלת מרינדה אחידה.
- מנקים את הפרגיות מעודפי עור ומכניסים לקערת המרינדה, מערבבים כדי שהמרינדה תעטוף את כל הפרגיות, מכסים בניילון נצמד ומשרים למשך חצי שעה לפחות.
- במחבת פסים ללא שמן מניחים את נתחי הפרגית וצולים עד הזהבה.
- מגישים על אורז או כחלק מסלט ירקות רענן.
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב עד לקבלת מרינדה אחידה.
- מנקים את הפרגיות מעודפי עור ומכניסים לקערת המרינדה, מערבבים כדי שהמרינדה תעטוף את כל הפרגיות, מכסים בניילון נצמד ומשרים למשך חצי שעה לפחות.
- במחבת פסים ללא שמן מניחים את נתחי הפרגית וצולים עד הזהבה.
- מגישים על אורז או כחלק מסלט ירקות רענן.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
מה אפשר לשים במקום רוטב חמוץ מתוק?
אפשר להחליף את הרוטב חמוץ מתוק ברוטב צ’ילי מתוק או עוד רוטב טריאקי.
מה זה הרוטב חמוץ מתוק
נראה ממש טוב אכין לשולחן החג—אישתי תעוף על זה היא חולת פרגיות