סנו רקע

הקינוח המרענן: סלט פירות טריים וצבעוניים בקערת אבטיח

סלט פירות צבעוני ומרענן עם גרגירי רימון ודובדבנים מסוכרים. קינוח נהדר, כיפי וקליל שבא בדיוק במקום אחרי ארוחה בשרית!
סלט פירות צבעוני ומרענן עם גרגירי רימון ודובדבנים מסוכרים. קינוח נהדר, כיפי וקליל שבא בדיוק במקום אחרי ארוחה בשרית!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 16 דק׳
  • קלוריות
    84
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 83.7 קק״ל 669.8 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 146.7 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.8 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 25.4 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 9.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 167.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 262.1 מ״ג 2097.1 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 18.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 16 דק׳
  • קלוריות
    84
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 83.7 קק״ל 669.8 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 146.7 גרם
    שומן 0.4 גרם 2.8 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 25.4 מ״ג
    חלבון 1.1 גרם 9.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 167.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 262.1 מ״ג 2097.1 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 18.4 מ״ג
    סגור

עונת האבטיחים הולכת ונגמרת, ובטוח נתגעגע אליהם עד השנה הבאה. אבל בינתיים אפשר עדיין להכין את סלט הפירות הטעים, הצבעוני והמרענן הזה שמגישים בתוך קליפת חצי אבטיח. זה נראה מיוחד ומהמם, חגיגי וגם אקולוגי!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים טבעוניים
חיה טבואדה
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט פירות


אופן הכנה

  1. חותכים את האבטיח לשניים ומכסים את החצי שנותר בכיסוי ניילון סנו סושי לשמירה לאורך זמן.
  2. מוציאים את תכולת חצי האבטיח הנוסף וחותכים לקוביות. מעבירים לקערה ומכסים בכיסוי ניילון סנו סושי.
  3. חותכים את יתר הפירות לקוביות, מעבירים לקערה עם חתיכות האבטיח ומוסיפים את גרגירי הרימון. מוזגים את מיץ התפוזים ומערבבים.
  4. מעבירים את סלט הפירות לקליפת האבטיח ומכסים בכיסוי ניילון סנו סושי עד ההגשה.
סלט פירות1
סלט פירות באבטיח. צילום: חיה טבואדה

הערות

  • ניתן להשתמש בכל פרי שאוהבים ולגוון בפירות
  • ניתן להוסיף חופן דובדבנים מסוכרים

tip

טיפ סנו סושי

כיסוי הניילון מושלם למגוון של שימושים! הוא מאפשר שמירה על טריות האבטיח וסלט הפירות למשך זמן ממושך יותר, כך שניתן להיערך מראש להגשת סלט הפירות, ולא להתעכב על כך כשהאורחים כבר בדלת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים