חביתה ויאטנמית מדפי אורז מטוגנים: סנדוויץ’ משודרג!
קבלו את אחד הסנדוויצ'ים הכי שווים, מאוכל רחוב אליכם הביתה: חביתה ויאטנמית שמכינים מדפי אורז במחבת, מקפלים וסוגרים לכריך. כמה פשוט ומגניב!
קבלו את אחד הסנדוויצ'ים הכי שווים, מאוכל רחוב אליכם הביתה: חביתה ויאטנמית שמכינים מדפי אורז במחבת, מקפלים וסוגרים לכריך. כמה פשוט ומגניב!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.5 קק״ל 885.0 קק״לפחמימות 17.7 גרם 35.5 גרםשומן 42.9 גרם 85.8 גרםנתרן 1251.1 מ״ג 2502.2 מ״גחלבון 45.9 גרם 91.8 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 5.4 גרםשומן רווי 18.2 גרם 36.4 גרםכולסטרול 655.3 מ״ג 1310.6 מ״גסידן 808.9 מ״ג 1617.8 מ״גברזל 3.7 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 809.6 מ״ג 1619.3 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות443
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.5 קק״ל 885.0 קק״לפחמימות 17.7 גרם 35.5 גרםשומן 42.9 גרם 85.8 גרםנתרן 1251.1 מ״ג 2502.2 מ״גחלבון 45.9 גרם 91.8 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 5.4 גרםשומן רווי 18.2 גרם 36.4 גרםכולסטרול 655.3 מ״ג 1310.6 מ״גסידן 808.9 מ״ג 1617.8 מ״גברזל 3.7 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 809.6 מ״ג 1619.3 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 443 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 דפי אורז גדוליםמזרח מערב
-
4 גבעולי בצל ירוקקצוצים דק
-
4 ביצים L
-
100 גרם גבינה צהובה 22%מגוררת
-
2 עגבניות בינוניותחתוכות לקוביות קטנות
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מניחים דף אורז במחבת נקייה עם ציפוי נונסטיק על להבה בינונית.
- מפזרים מעל חצי מכמות הבצל הירוק.
- שוברים מעל 2 ביצים ומקשקשים בעזרת מקלות עץ או מזלג למעין חביתה שמכסה את הבצל ומגיעה לשולי דף האורז.
- מפזרים מעל הביצים מחצית מכמות הגבינה והעגבניות, מזלפים רוטב צ’ילי, ומתבלים במלח ופלפל.
- ממשיכים לטגן עד שהביצה מוכנה ודף האורז מתרכך.
- מקפלים את החביתה חצי-חצי בעזרת תרווד.
- ממשיכים באותה הצורה עם החביתה השנייה.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- מניחים דף אורז במחבת נקייה עם ציפוי נונסטיק על להבה בינונית.
- מפזרים מעל חצי מכמות הבצל הירוק.
- שוברים מעל 2 ביצים ומקשקשים בעזרת מקלות עץ או מזלג למעין חביתה שמכסה את הבצל ומגיעה לשולי דף האורז.
- מפזרים מעל הביצים מחצית מכמות הגבינה והעגבניות, מזלפים רוטב צ’ילי, ומתבלים במלח ופלפל.
- ממשיכים לטגן עד שהביצה מוכנה ודף האורז מתרכך.
- מקפלים את החביתה חצי-חצי בעזרת תרווד.
- ממשיכים באותה הצורה עם החביתה השנייה.
- מגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן