חגיגת מימונה בפה – סלט קוסקוס חם עם בטטה וצנוברים

סידרנו לכם ארוחת ערב מלאה, בריאה והכי חשוב טעימה - סלט קוסקוס חם עם בטטה וצנוברים מתובל בשמן זית ולימון. סלט נפלא ומזין שאפשר לשמור גם ליום המחרת.
סידרנו לכם ארוחת ערב מלאה, בריאה והכי חשוב טעימה - סלט קוסקוס חם עם בטטה וצנוברים מתובל בשמן זית ולימון. סלט נפלא ומזין שאפשר לשמור גם ליום המחרת.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 390.1 קק״ל 2340.8 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 289.5 גרם
    שומן 24.0 גרם 144.2 גרם
    נתרן 144.4 מ״ג 866.2 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 56.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 40.6 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 226.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 313.9 מ״ג 1883.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 390.1 קק״ל 2340.8 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 289.5 גרם
    שומן 24.0 גרם 144.2 גרם
    נתרן 144.4 מ״ג 866.2 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 56.5 גרם
    סיבים תזונתיים 6.8 גרם 40.6 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 226.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 313.9 מ״ג 1883.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה קוסקוס ושתי כפות שמן זית (את שאר שמן הזית שומרים לבטטה).
  2. יוצקים שתי כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 10 דקות.
  3. חותכים בטטה לקוביות בגודל 1 ס”מ. קוצצים גס בצל ופטרוזיליה.
  4. בינתיים מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן זית ובטטה ומטגנים כ-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבטטות זהובות.
  5. מנמיכים את האש, מוסיפים בצל ומטגנים עוד כ-5 דקות, עד שהבטטה והבצל רכים.
  6. מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגרים.
  7. מעבירים את הבטטות והבצל לקערת הקוסקוס, מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים
  8. במלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חגיגת מימונה בפה – סלט קוסקוס חם עם בטטה וצנוברים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות