חזה עוף אסיאתי זריז במחבת
חזה עוף אסיאתי שכולם ישתגעו עליו, פשוט כי הוא נראה כל כך טוב! וכל זה עוד כלום לעומת הטעמים המתוקים-מלוחים-חריפים שהוא מקבל מהרוטב
חזה עוף אסיאתי שכולם ישתגעו עליו, פשוט כי הוא נראה כל כך טוב! וכל זה עוד כלום לעומת הטעמים המתוקים-מלוחים-חריפים שהוא מקבל מהרוטב
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 510.5 קק״ל 1021.0 קק״לפחמימות 45.4 גרם 90.8 גרםשומן 18.7 גרם 37.5 גרםנתרן 862.0 מ״ג 1724.0 מ״גחלבון 46.7 גרם 93.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.1 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 57.3 מ״ג 114.6 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 125.5 מ״ג 251.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות511
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 510.5 קק״ל 1021.0 קק״לפחמימות 45.4 גרם 90.8 גרםשומן 18.7 גרם 37.5 גרםנתרן 862.0 מ״ג 1724.0 מ״גחלבון 46.7 גרם 93.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.1 גרםשומן רווי 2.2 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 57.3 מ״ג 114.6 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 125.5 מ״ג 251.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 511 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
1 חזה עוף שלם בינוני
-
2 כפות קורנפלור
-
2 כפות שמן קנולהלטיגון העוף
רוטב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
4 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 כפית פלפל צ’ילי ירוקקצוץ קטן
-
3 גבעולי בצל ירוקחתוכים דק
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף השלם ל”קיפודים” באופן הבא: פורסים את החזה באמצעו לשני חצאים, וחורצים את צדו העליון של כל חלק בסכין, לקוביות שתי וערב בגודל של כסנטימטר וחצי על סנטימטר וחצי.
- מצפים את חזה העוף בקורנפלור.
- מחממים מחבת עם שמן.
- מטגנים את חזה העוף היטב מכל צד, במשך כחמש דקות, עד אשר הוא משחים.
- מערבבים בקערית את כל המרכיבים של הרוטב ושופכים מעל חזה העוף.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים יחד את חזות העוף והרוטב במשך חמש דקות.
- הופכים שוב ומבשלים גם מהצד השני של חזה העוף, שוב במשך חמש דקות עד אשר העוף מוכן ולבן לגמרי מבפנים.
- מגישים חם מעל אורז או כל תוספת שאוהבים!
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף השלם ל”קיפודים” באופן הבא: פורסים את החזה באמצעו לשני חצאים, וחורצים את צדו העליון של כל חלק בסכין, לקוביות שתי וערב בגודל של כסנטימטר וחצי על סנטימטר וחצי.
- מצפים את חזה העוף בקורנפלור.
- מחממים מחבת עם שמן.
- מטגנים את חזה העוף היטב מכל צד, במשך כחמש דקות, עד אשר הוא משחים.
- מערבבים בקערית את כל המרכיבים של הרוטב ושופכים מעל חזה העוף.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים יחד את חזות העוף והרוטב במשך חמש דקות.
- הופכים שוב ומבשלים גם מהצד השני של חזה העוף, שוב במשך חמש דקות עד אשר העוף מוכן ולבן לגמרי מבפנים.
- מגישים חם מעל אורז או כל תוספת שאוהבים!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
עשר דקות טיגון לחזה עוף זה לא הרבה? הוא לא יתייבש? ?
היי אסתי, אפשר לטגן לפי טעמך