-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.0 קק״ל 3619.8 קק״לפחמימות 101.7 גרם 406.6 גרםשומן 49.0 גרם 195.8 גרםנתרן 125.3 מ״ג 501.2 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.6 גרםסיבים תזונתיים 10.9 גרם 43.7 גרםשומן רווי 33.3 גרם 133.2 גרםכולסטרול 29.6 מ״ג 118.5 מ״גסידן 304.3 מ״ג 1217.3 מ״גברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״גאשלגן 1001.5 מ״ג 4006.0 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 14.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 40 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות905
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 905.0 קק״ל 3619.8 קק״לפחמימות 101.7 גרם 406.6 גרםשומן 49.0 גרם 195.8 גרםנתרן 125.3 מ״ג 501.2 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.6 גרםסיבים תזונתיים 10.9 גרם 43.7 גרםשומן רווי 33.3 גרם 133.2 גרםכולסטרול 29.6 מ״ג 118.5 מ״גסידן 304.3 מ״ג 1217.3 מ״גברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״גאשלגן 1001.5 מ״ג 4006.0 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 14.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 905 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית קוקוס
-
100 גרם קוקוס טחון
-
300 גרם חלב מרוכז
-
1/2 כפית תמצית וניל
שוקולד
-
300 גרם שוקולד מריראו שוקולד חלב (אפשר גם חצי חצי)
קישוט
-
50 גרם שוקולד לבן
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים דק (לא חובה)
אופן הכנה
- מכינים את מלית הקוקוס: בקערה, מערבבים את הקוקוס, החלב המרוכז ותמצית הווניל לתערובת אחידה.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים את 300 גרם השוקולד, מוציאים בין הפולסים מהמיקרוגך ומערבבים, עד לקבלת שוקולד נוזלי וחלק ללא גושים.
- ממיסים את השוקולד הלבן באותה השיטה, מזלפים בתבנית הסיליקון פסים לא אחידים ומפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים. מעבירים למקפיא לרבע שעה להתייצבות.
- מוציאים מהמקפיא ויוצקים מעל את השוקולד המריר המומס (במידה ואתם רואים שהשוקולד מתקשה קצת, מחזירים למיקרו ומחממים עוד כמה שניות. חשוב לעבוד עם שוקולד מאוד נוזלי כדי לשמור על שכבת שוקולד דקה). מוודאים שהשוקולד מכסה את כל התבנית ונפטרים מעודפי השוקולד (יוצקים אותם חזרה לקערת השוקולד).
- מעבירים שוב למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
- מוציאים לאחר חצי שעה, ומניחים שכבה אחידה של מלית הקוקוס על השוקולד. יוצקים מעל שוקולד מריר נוסף בצורה אחידה.
- מחזירים למקפיא לשעה. מוציאים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את מלית הקוקוס: בקערה, מערבבים את הקוקוס, החלב המרוכז ותמצית הווניל לתערובת אחידה.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים את 300 גרם השוקולד, מוציאים בין הפולסים מהמיקרוגך ומערבבים, עד לקבלת שוקולד נוזלי וחלק ללא גושים.
- ממיסים את השוקולד הלבן באותה השיטה, מזלפים בתבנית הסיליקון פסים לא אחידים ומפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים. מעבירים למקפיא לרבע שעה להתייצבות.
- מוציאים מהמקפיא ויוצקים מעל את השוקולד המריר המומס (במידה ואתם רואים שהשוקולד מתקשה קצת, מחזירים למיקרו ומחממים עוד כמה שניות. חשוב לעבוד עם שוקולד מאוד נוזלי כדי לשמור על שכבת שוקולד דקה). מוודאים שהשוקולד מכסה את כל התבנית ונפטרים מעודפי השוקולד (יוצקים אותם חזרה לקערת השוקולד).
- מעבירים שוב למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
- מוציאים לאחר חצי שעה, ומניחים שכבה אחידה של מלית הקוקוס על השוקולד. יוצקים מעל שוקולד מריר נוסף בצורה אחידה.
- מחזירים למקפיא לשעה. מוציאים ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן