רקע הנמל מעודכן

חטיף שוקולד באונטי ביתי

באונטי ביתי - חטיף שוקולד במילוי קוקוס וחלב מרוכז, שילוב מעולה בין שוקולד לקוקוס שיוצא ביס שתרצו לשחזר שוב ושוב
באונטי ביתי - חטיף שוקולד במילוי קוקוס וחלב מרוכז, שילוב מעולה בין שוקולד לקוקוס שיוצא ביס שתרצו לשחזר שוב ושוב
  • ונסה חתוקאי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    905
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.0 קק״ל 3619.8 קק״ל
    פחמימות 101.7 גרם 406.6 גרם
    שומן 49.0 גרם 195.8 גרם
    נתרן 125.3 מ״ג 501.2 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 43.7 גרם
    שומן רווי 33.3 גרם 133.2 גרם
    כולסטרול 29.6 מ״ג 118.5 מ״ג
    סידן 304.3 מ״ג 1217.3 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״ג
    אשלגן 1001.5 מ״ג 4006.0 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    905
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 905.0 קק״ל 3619.8 קק״ל
    פחמימות 101.7 גרם 406.6 גרם
    שומן 49.0 גרם 195.8 גרם
    נתרן 125.3 מ״ג 501.2 מ״ג
    חלבון 15.1 גרם 60.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 43.7 גרם
    שומן רווי 33.3 גרם 133.2 גרם
    כולסטרול 29.6 מ״ג 118.5 מ״ג
    סידן 304.3 מ״ג 1217.3 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״ג
    אשלגן 1001.5 מ״ג 4006.0 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 14.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
ונסה חתוקאי
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית קוקוס

שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את מלית הקוקוס: בקערה, מערבבים את הקוקוס, החלב המרוכז ותמצית הווניל לתערובת אחידה.
  2. ממיסים במיקרוגל בפולסים את 300 גרם השוקולד, מוציאים בין הפולסים מהמיקרוגך ומערבבים, עד לקבלת שוקולד נוזלי וחלק ללא גושים.
  3. ממיסים את השוקולד הלבן באותה השיטה, מזלפים בתבנית הסיליקון פסים לא אחידים ומפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים. מעבירים למקפיא לרבע שעה להתייצבות.
  4. מוציאים מהמקפיא ויוצקים מעל את השוקולד המריר המומס (במידה ואתם רואים שהשוקולד מתקשה קצת, מחזירים למיקרו ומחממים עוד כמה שניות. חשוב לעבוד עם שוקולד מאוד נוזלי כדי לשמור על שכבת שוקולד דקה). מוודאים שהשוקולד מכסה את כל התבנית ונפטרים מעודפי השוקולד (יוצקים אותם חזרה לקערת השוקולד).
  5. מעבירים שוב למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
  6. מוציאים לאחר חצי שעה, ומניחים שכבה אחידה של מלית הקוקוס על השוקולד. יוצקים מעל שוקולד מריר נוסף בצורה אחידה.
  7. מחזירים למקפיא לשעה. מוציאים ומגישים.
חטיף שוקולד באונטי ביתי
חטיף שוקולד באונטי ביתי. צילום: ונסה חתוקאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות