הכי ישראלי שיש – חטיף שוקולד חלבה ביתי

תגידו שלום לחטיפים התעשיתיים. זהר לוסטיגר בשן מלמדת להכין חטיף שוקולד חלבה ביתי ללא תוספות מיותרות או חומרים משמרים. שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק
תגידו שלום לחטיפים התעשיתיים. זהר לוסטיגר בשן מלמדת להכין חטיף שוקולד חלבה ביתי ללא תוספות מיותרות או חומרים משמרים. שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    4988
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4988.3 קק״ל 4988.3 קק״ל
    פחמימות 326.7 גרם 326.7 גרם
    שומן 373.7 גרם 373.7 גרם
    נתרן 6654.5 מ״ג 6654.5 מ״ג
    חלבון 94.5 גרם 94.5 גרם
    סיבים תזונתיים 32.6 גרם 32.6 גרם
    שומן רווי 197.0 גרם 197.0 גרם
    כולסטרול 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 274.1 מ״ג 274.1 מ״ג
    ברזל 14.9 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 1629.7 מ״ג 1629.7 מ״ג
    אבץ 15.2 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    4988
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4988.3 קק״ל 4988.3 קק״ל
    פחמימות 326.7 גרם 326.7 גרם
    שומן 373.7 גרם 373.7 גרם
    נתרן 6654.5 מ״ג 6654.5 מ״ג
    חלבון 94.5 גרם 94.5 גרם
    סיבים תזונתיים 32.6 גרם 32.6 גרם
    שומן רווי 197.0 גרם 197.0 גרם
    כולסטרול 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 274.1 מ״ג 274.1 מ״ג
    ברזל 14.9 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 1629.7 מ״ג 1629.7 מ״ג
    אבץ 15.2 מ״ג 15.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
זהר לוסטיגר-בשן
X

6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

קרם שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הבסיס: מערבבים את כל חומרי הבסיס. אם שמן הקוקוס מוצק מחממים אותו מעט על להבה נמוכה עד שהוא הופך נוזלי.
  3. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, משטחים לעובי 1 ס”מ ואופים 10-15 דקות עד להזהבה קלה.
  4. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. מכינים את שכבת החלבה: חוצים את אגוזי הלוז. מערבבים את הטחינה, סירופ מייפל, שמן קוקוס נוזלי, מלח ואגוזי לוז.
  6. יוצקים מעל בסיס שיבולת השועל שהתקררה. מצננים מעט במקרר בזמן שמכינים את קרם השוקולד.
  7. מכינים קרם שוקולד: בסיר על גבי להבה נמוכה ממיסים את השוקולד עם שמן קוקוס וקינמון. מערבבים עד שנוצרת עיסה אחידה. מקררים מעט, אבל העיסה צריכה להשאר נוזלית.
  8. יוצקים את קרם השוקולד על החלבה.
  9. מפזרים מלח גס מעל השוקולד.
  10. מעבירים למקפיא ל 3 שעות לפחות.
  11. חותכים לקוביות בגודל הרצוי, ושומרים בכלי אטום בפריזר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי ישראלי שיש – חטיף שוקולד חלבה ביתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    בתשבע שרשבסקי

    שלום, תודה על המכונים האלופים, אני רוצה לדעת מה לשים במקום שמן קוקוס, יש מצב להחליף אותו??

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בחמאה או בשמן. אם משתמשים בחמאה יש להוסיף 20% חמאה מהמשקל של שמן הקוקוס שבמתכון. בהצלחה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות