קרין גורן מציגה – חלה לשבת ללא קליעה

קרין גורן אופה חלה לשבת ללא קליעה - חלת פרווה אוורירית שמתאימה לארוחות שישי וחגים, שמכינים בקלות בתבנית סיליקון
קרין גורן אופה חלה לשבת ללא קליעה - חלת פרווה אוורירית שמתאימה לארוחות שישי וחגים, שמכינים בקלות בתבנית סיליקון
  • קרין גורן
שמרו
כשר
31 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3193
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3192.9 קק״ל 6385.8 קק״ל
    פחמימות 469.9 גרם 939.8 גרם
    שומן 122.2 גרם 244.4 גרם
    נתרן 1577.5 מ״ג 3155.1 מ״ג
    חלבון 64.5 גרם 128.9 גרם
    סיבים תזונתיים 21.2 גרם 42.3 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 23.6 גרם
    כולסטרול 208.4 מ״ג 416.7 מ״ג
    סידן 112.2 מ״ג 224.4 מ״ג
    ברזל 10.8 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 748.9 מ״ג 1497.9 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    3193
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3192.9 קק״ל 6385.8 קק״ל
    פחמימות 469.9 גרם 939.8 גרם
    שומן 122.2 גרם 244.4 גרם
    נתרן 1577.5 מ״ג 3155.1 מ״ג
    חלבון 64.5 גרם 128.9 גרם
    סיבים תזונתיים 21.2 גרם 42.3 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 23.6 גרם
    כולסטרול 208.4 מ״ג 416.7 מ״ג
    סידן 112.2 מ״ג 224.4 מ״ג
    ברזל 10.8 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 748.9 מ״ג 1497.9 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
קרין גורן
X

31 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

זיגוג וקישוט


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח והשמרים.
  2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים 10 דקות לבצק חלק, אחיד, מבריק וטיפה דביק, שמתלפף סביב וו הלישה.
  3. משמנים את הבצק בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  4. משמנים קלות תבנית סיליקון חלה. משטחים את הבצק בתבנית עד 2/3 מגובהה ומהדקים. מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח.
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. טורפים בקערית את החלמונים והחומץ.
  6. אופים כ-30 דקות, עד להזהבה בהירה מאוד.
  7. מוציאים בזהירות מהתנור והופכים על התבנית. מורחים בתערובת החלמונים ומפזרים את השומשום. מחזירים לתנור ל-10 דקות אפייה נוספות עד להשחמה.

הערות

  • לקבלת חלות אווריריות ממש, כשנדמה לכם שאפשר להכניס את החלות לתנור, תנו להן עוד 20 דקות תפיחה
  • לגרסה חלבית אפשר להחליף את השמן ב- 200 גרם חמאה מומסת
  • יש להצטייד מראש בתבנית סיליקון בצורת חלה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מציגה – חלה לשבת ללא קליעה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    אורית אפטר

    מחפשת המון זמן תבנית לחלה שיש בה כתובית שבת שלום.ובנוסף מחפשת תבנית לחלה שיש בה את הצורה של הצמות.היכן אוכל למצוא תבניות כאלו.אודה לך על תשובתיך אורית אפטר

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורית, אני לא מכירה חנות ספציפית שמוכרת תבניות כאלו, הן אמורות להיות בחנויות אפייה, כל אחת בהתאם למצרכים שהיא מספקת ולמלאי שיש לה

      Avatar
      אורית יצחק

      הי

    Avatar
    שירן אשטמקר

    לא מובן עניין השמרים.. כמה שמים אם משתמשים השמרים יבשים ולא טריים?… למה לא מוסיפים למתכון?…

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את השמרים הטריים ב-15 גרם שמרים יבשים (כף וחצי).

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות