סנו רקע

חלת מפתח שוקולדית של רון יוחננוב

רון יוחננוב מצטרף לאופים של שבת הקרובה עם חלת מפתח, אבל הוא החליט שהוא הופך אותה לשוקולדית במיוחד, משובצת מטבעות שוקולד ומוגשת עם ממרח שוקולד לטבילה. ככה תבטיחו שנה הכי מתוקה שיכולה להיות!
רון יוחננוב מצטרף לאופים של שבת הקרובה עם חלת מפתח, אבל הוא החליט שהוא הופך אותה לשוקולדית במיוחד, משובצת מטבעות שוקולד ומוגשת עם ממרח שוקולד לטבילה. ככה תבטיחו שנה הכי מתוקה שיכולה להיות!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    1123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1123.0 קק״ל 2246.1 קק״ל
    פחמימות 203.6 גרם 407.3 גרם
    שומן 19.8 גרם 39.7 גרם
    נתרן 1568.5 מ״ג 3136.9 מ״ג
    חלבון 27.6 גרם 55.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 75.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 267.8 מ״ג 535.6 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    1123
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1123.0 קק״ל 2246.1 קק״ל
    פחמימות 203.6 גרם 407.3 גרם
    שומן 19.8 גרם 39.7 גרם
    נתרן 1568.5 מ״ג 3136.9 מ״ג
    חלבון 27.6 גרם 55.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.7 מ״ג 75.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 267.8 מ״ג 535.6 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
רון יוחננוב
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שיבוץ בתוך הבצק

מטבל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  2. לשים במיקסר את כל חומרי הבצק 8-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ומבריק שנפרד מהקערה ומעט דביק בתחתית (אם צריך אפשר להוסיף מעט מים, בהדרגה).
  3. מוסיפים את מטבעות השוקולד ולשים אל תוך הבצק.
  4. מכסים את הקערה ומניחים את הבצק להתפחה של כשעה בטמפרטורת החדר או לילה במקרר.
  5. מכדררים כדורי בצק אחידים בעזרת משקל ויוצרים את צורת החלה כמו בתמונה. בחלק העליון של החלה מניחים קערה קטנה המתאימה לאפייה בתנור (לאחר הוצאת החלה נמלא בה את ממרח השוקולד).
  6. יוצרים מיתרת הבצק כדורי קטנים ומוסיפים מעל הכדורים הגדולים כקישוט.
  7. מכסים את החלה שיצרנו ומתפיחים לפחות חצי שעה.
  8. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור לחצי שעה או עד שהחלה שחומה היטב.
  9. מוציאים מהתנור, ממלאים את הקערה בממרח שוקולד שאוהבים ומתחילים לזלול בהנאה.
    חלת שוקולד מפתח
    חלת שוקולד מפתח

    חלת שוקולד מפתח סנו סושי
    חג שמח! צילום: רון יוחננוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלת מפתח שוקולדית של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    יהודה אלקיים

    אם אפשר לשלוח מתכון לחלה לא מתוקה.

      Avatar
      שרה

      חלת מפתח עושים בשבת שאחרי (!!!) פסח….

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט. שתהיה לכולנו שנה מלאה בפרנסה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות