חמוצים סיניים ממש כמו במסעדות של ישראל אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים חמוצים סיניים משגעים ממבחר ירקות. פשוט מכינים את נוזל ההחמצה, בוחרים ירקות שאוהבים ושומרים בצנצנת במקרר
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים חמוצים סיניים משגעים ממבחר ירקות. פשוט מכינים את נוזל ההחמצה, בוחרים ירקות שאוהבים ושומרים בצנצנת במקרר
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1113
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1113.1 קק״ל 1113.1 קק״ל
    פחמימות 230.6 גרם 230.6 גרם
    שומן 0.2 גרם 0.2 גרם
    נתרן 3319.0 מ״ג 3319.0 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 4.1 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 163.8 מ״ג 163.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 2290.0 מ״ג 2290.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1113
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1113.1 קק״ל 1113.1 קק״ל
    פחמימות 230.6 גרם 230.6 גרם
    שומן 0.2 גרם 0.2 גרם
    נתרן 3319.0 מ״ג 3319.0 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 4.1 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 163.8 מ״ג 163.8 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 2290.0 מ״ג 2290.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
חמוצים
ישראל אהרוני
X

27 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות

נוזל שימור


אופן הכנה

  1. קולפים את הגזרים.
  2. חותכים את הגזרים, המלפפונים, הצנונים והגמבה לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ, אפשר להשתמש בקוצץ ירקות, פורסים את הפלפל החריף.
  3. מבשלים את חומרי השימור בסיר, עד שהסוכר נמס.
  4. מכבים, מצננים ויוצקים על הירקות בקערה גדולה.
  5. מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.
  6. החמוצים מוכנים אחרי 3 ימים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חמוצים סיניים ממש כמו במסעדות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    אמילי

    מצטערת בלי כרוב זה לא חמוצים יפניים, הוא הבסיס לחמוצים. אני משתמשת בהרבה פחות סוכר וזה טעים מאוד (כ-4 כפות), לא רוצה ממתק…

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות