באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

חמין מרוקאי בסמארט ליד

חמין מרוקאי קלאסי בסמארט ליד בלי צורך בפלטה - מנה מנחמת לחורף עשירה בקטניות, בשר וירקות ליום חורפי וקריר
חמין מרוקאי קלאסי בסמארט ליד בלי צורך בפלטה - מנה מנחמת לחורף עשירה בקטניות, בשר וירקות ליום חורפי וקריר
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל יום 1, שעה
  • קלוריות
    1226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1225.6 קק״ל 6127.8 קק״ל
    פחמימות 126.9 גרם 634.3 גרם
    שומן 47.5 גרם 237.6 גרם
    נתרן 620.7 מ״ג 3103.4 מ״ג
    חלבון 58.9 גרם 294.5 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 72.3 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 43.0 גרם
    כולסטרול 317.2 מ״ג 1586.0 מ״ג
    סידן 90.9 מ״ג 454.6 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 37.9 מ״ג
    אשלגן 1152.3 מ״ג 5761.4 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 34.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל יום 1, שעה
  • קלוריות
    1226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1225.6 קק״ל 6127.8 קק״ל
    פחמימות 126.9 גרם 634.3 גרם
    שומן 47.5 גרם 237.6 גרם
    נתרן 620.7 מ״ג 3103.4 מ״ג
    חלבון 58.9 גרם 294.5 גרם
    סיבים תזונתיים 14.5 גרם 72.3 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 43.0 גרם
    כולסטרול 317.2 מ״ג 1586.0 מ״ג
    סידן 90.9 מ״ג 454.6 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 37.9 מ״ג
    אשלגן 1152.3 מ״ג 5761.4 מ״ג
    אבץ 6.9 מ״ג 34.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
חיה טבואדה
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את גרגרי החומוס והשעועית הלבנה במים לילה קודם.
  2. שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
  3. כשהסיר חם מוסיפים את השמן והבצל הקצוץ לסיר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך מעט.
  4. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
  5. מוסיפים את הירקות, כולל מים עד כיסוי (חוץ מהביצים).
  6. שמים את גרגירי החומוס, השעועית הלבנה והחיטה בשקיות קוקי ומניחים בסיר.
  7. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים למשך 30 דקות ולוחצים על התחל.
  8. כשהבישול מסתיים, עוצרים, משחררים לחץ מהשסתום. פותחים את המכסה ומוסיפים את הביצים.
  9. סוגרים את המכסה ובוחרים בתכנית בישול איטי בעצמה נמוכה במשך 12 שעות ולוחצים על התחל.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חמין מרוקאי בסמארט ליד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות